• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403102920725
  • خبرنگار : 71560

پزشکیان: باید باور کنیم که می‌توانیم/قدردان زحمات کشاورزان هستیم

پزشکیان: باید باور کنیم که می‌توانیم/قدردان زحمات کشاورزان هستیم

رئیس جمهور تاکید کرد: ما می‌توانیم مشکلات خود را در کشور حل کنیم به شرطی که در وهله اول باور کنیم که جایگاه ما اینجا نیست و برای رسیدن به شرایط بهتر باید تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان امروز شنبه - ۲۹ دی ماه - با حضور در مراسم تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی، بیان کرد: شما سرمایه های بزرگ این کشور هستید. هر تغییری از باور اولیه شکل می گیرد. این باور که من می توانم کاری را انجام دهم سرآغاز رشد و توسعه است. ما می توانیم مشکل خود را در کشور حل کنیم. اول باید باور کنیم مگر دیگران چه کردند که ما نمی توانیم. یک ضربه می‌خواهد که بیدار شویم. چه کسی گفته که ما از دیگران پایین تر هستیم؟

وی اظهار کرد: بسته به سوالی که در ذهن ما شکل می گیرد و دغدغه‌ای که در وجود ما بروز می کند فردا زندگی ما ساخته می شود. جایگاه ما اینجا نیست که هستیم. وقتی بپذیریم به جایی که باید برسیم شروع به تلاش و مطالعه و تجربه و یادگیری می کنیم. امکان ندارد آدم باوری را داشته باشد و به آن نرسد.

رئیس جمهور تصریح کرد: جای خودمان را باید خودمان مشخص کنیم. این آغاز هر تحول و دگرگونی است. اگر من به عنوان مسئول اینجا هستم. پدرم یک کارمند معمولی بود. در مزرعه ها کشاورزی و کارگری کردیم. اما همواره فکر کردیم خانواده و محل و شهر و کشور ما باید برتر شود. برای رسیدن به این هدف تلاش کردیم. باید ادامه داشته باشد. در کشوری زندگی می کنیم که مقدار آب و خاک در آن مشخص است.

وی تاکید کرد: ما باید کاری کنیم این آب و خاک همواره بماند و جاری باشد. شما می‌‍توانید این مدیریت را داشته باشید. اگر بیشتر از تعادل مصرف کنیم، فردا باید سرزمین را رها کنیم. اگر آب نباشد نمی توان کاری را پیش برد. کاری که دختر عزیز ما در حوزه آبیاری کرده اقداماتی است که باید فکر کنیم تا با امکانات خود چگونه حرکت کنیم که برای همیشه بمانیم.

پزشکیان بیان کرد: اینکه چگونه این آب و خاک را مدیریت کرده و چه چیزی را با چه کیفیتی بکاریم جزو الفبای تصمیم گیری و سیاست گذاری ما است. چی بکاریم و چه مقدار بکاریم و کجا عرضه کنیم. سال ها دیدیم کشتی را کردیم و بعد مدتی روی دست کشاورز مانده چراکه نیاز نبوده است. تناسب بین عرضه و تقاضا باید برقرار شود. باید برنامه ریزی کنیم. حاکمیت و دولت و نهاد ها وظیفه دارند. چگونه می توانیم با همسایگان تبادل کنیم. چه چیزهایی را باید با همسایگان خود تبادل کنیم. چه استانداردهایی داشته باشد که در بازارهای بین المللی رد نشود. بازارها باید تشنه کالایی باشد که شما تولید می کنید.

وی خاطرنشان کرد: اگر این نگاه را داشته باشید بازار را بدست می گیرید. انجمن های شما و سازمان ها و نهادهای شما می توانند این کار را انجام دهند. وزارتخانه باید بستر را برای رشد و ارتقای شما فراهم کند. من خبر دارم که کشاورزان چگونه زحمت می کشند. جنسی که کشاورز تولید می کند را دلالان از دست آن ها درآورده و چندین برابر در بازار می فروشند.

رئیس جمهور بیان کرد: باید با هم راهی پیدا کنیم کشاورزی که یک سال زحمت می کشد تا به قیمت پایین محصول آن را بگیرند و گران بفروشند. نباید حاصل زحمت کشاورز هدر رود. ما آماده هستیم و هر کاری بتوانیم برای رشد و بهبود کیفیت محصولات شما انجام دهیم. شما اگر نبودید مردم نان شب نداشتند. خدا شما را برای کشور حفظ کند و قدرت شما را زیاد کند. ان شاءالله به دنبال ایده آل بهتر باشید. کیفی تر کشت کنید. آب کمتری مصرف کنید. اگر باور خود را تغییر دهید.

وی در پایان بیان کرد: تناسب بین منابع و مصارف اصل است. باید بتوانیم با نگاه خود تناسب را در منابع و مصارفی که داریم ایجاد کنیم. منابع ما آب و خاک است. باید طوری برداشت کنیم که نابود نشود. وگرنه کشاورزی نابود می شود. ما کمک خواهیم کرد این مدیریت رقم بخورد. از همه عزیزانی که قدم بلندتر برداشته و با کیفیت بهتر کاشت و برداشت داشتند قدردانی می کنم. ما در دولت پشتیبانی می کنیم تا استقلال و سربلندی حفظ شود و این منابع برای نسل های بعدی باقی بماند.

در این مراسم با حضور رئیس جمهور از ۳۱ تولید کننده برتر در حوزه کشاورزی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۴:۲۷

عالیه

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۴:۵۷

برگزیدگان بخش کشاورزی ۱۴۶ نفر بودند. ۳۱ نفر از ۳۱ استان به صورت نمادین لوح خود را از رییس جمهور دریافت کردند. بقیه در نشست های تخصصی و صمیمی با حضور عالی ترین مقام اجرایی زیربخشی مرتبط ( معمولا معاون وزیر) لوح خود را دریافت خواهند کرد.

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۸:۳۹

باید با بیمه و تسهیلات و ادوات با تسهیلات بانکی و پرداخت به موقع پول گندم کاران قدر دان کشاورزان باشید