حمزه خانجانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه همدان رتبه اول تولید سیبزمینی کشور را دارد و بارانداز این محصول در کشور محسوب میشود، اظهارکرد:۱۵۰۰ انبار فنی و ۸۵ سردخانه برای نگهداری سیبزمینی در همدان وجود دارد.
وی با بیان اینکه گندم، جو، یونجه، سیبزمینی و چغندر قند از مهمترین محصولات زراعی استان همدان است، تصریح کرد: استفاده از بذر مرغوب و سالم سیبزمینی و روشهای نوین به زراعی و آبیاری تولید این محصول را افزایش میدهد.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته سطح زیر کشت سیبزمینی دراین استان ۲۰ هزار هکتار بوده که در سال زراعی جاری با افزایش بهرهوری آب محور سطح زیر کشت این محصول کاهش مییابد.
خانجانی گفت: در سال زراعی جاری هر هکتار سیبزمینی براساس ارزیابی کنتورهای حجمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان ۷۵۰۰ مترمکعب آب مصرف میکند که در هر هکتار میانگین ۴۰ تن محصول تولید میشود.
وی بهرهوری سیبزمینی را ۵.۵ کیلوگرم برمترمکعب در هر هکتار در سالجاری دانست و افزود: تنشهای محیطی نظیر افزایش دمای هوا، قطعی و ناترازی برق در چاههای کشاورزی بر عملکرد سیبزمینی در مزراع تاثیر گذاشته است.
انتهای پیام
نظرات