• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403102920430
  • خبرنگار : 50177

یک مسئول:

چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند

چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند

ایسنا/لرستان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تاکنون از یک واحد تولید آرد چندین مورد پایش انجام شده و مشکلی ندارد، گفت: اکنون از مجموع چهار واحد تولید آرد کامل یک واحد در استان فعال است.

امید مقیمی‌منفرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: در سال ۹۰ برای تولید آرد کامل در استان به چهار واحد مجوز داده شد.

وی اضافه کرد: در آن سال‌ها شهرستان الشتر به عنوان پایلوت انتخاب شد اما متاسفانه با مخالفت تعدادی از دوستان مواجه شدیم و این موضوع سبب شد برخی استان‌ها از لرستان پیشی بگیرند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اکنون چهار واحد تولیدی آرد کامل در استان مجوز انجام کار دارند و چنانچه توانایی خرید داشته باشند می‌توانند آرد کامل را تولید کنند.

مقیمی منفرد بیان کرد: هنگامی‌که پروانه ساخت به این واحدها داده می‌شود از آنها نمونه‌گیری صورت می‌گیرد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سبوس‌گیری در نان لواش بین ۱۲ تا ۱۸ درصد انجام می‌شد، بیان کرد: این درحالیست که هم‌اکنون این موضوع بین دو تا شش درصد انجام می‌گیرد و این امر سبب کمتر شدن بیماری‌های گوارشی و حفظ عطر، بو و طعم بهتر نان شده است.

مقیمی منفرد تصریح کرد: آرد کامل همه مواد مغذی را دارد و بر اساس استانداردهای تغذیه‌ای تولید می‌شود البته نحوه پخت آن با سایر نان‌ها متفاوت است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۰۶ ۰۲:۵۴

بنام خدا اصل در کیفیت نان از همه مهمتر آرد کردن گندم.مرغوب به روش صحیح که مواد خوب گندم از بین میرود.. وارد کیفیت خود را از دست ندهد.متاسفانه الان نود درصد ذهن مردم خراب کردن که در کیفیت نان مرغوب فقط نانوامقصر است که این خیلی اشتباه است