• چهارشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403102619031
  • خبرنگار : 71263

کشف ذخایر جدید گاز در دریای مدیترانه

کشف ذخایر جدید گاز در دریای مدیترانه

شرکت اکسون موبیل، گاز طبیعی در سواحل مصر در دریای مدیترانه کشف کرد که می‌تواند به احیای تولید این کشور شمال آفریقا کمک کند.

به گزارش ایسنا، این شرکت مستقر در تگزاس، در بیانیه‌ای اعلام کرد اکسون، چاه «نفرتاری-۱» در بلوک مراکیای شمالی را که در حدود پنج مایلی سواحل شمالی مصر قرار دارد تکمیل کرد. با ذخایر حاوی گاز، روبرو شدیم و به ارزیابی نتایج ادامه می‌دهیم.

پس از اینکه چندین اکتشاف گاز طبیعی در سواحل فلسطین اشغالی در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ کشف شد، شرق مدیترانه در سال‌های اخیر، به نقطه جذاب اکتشاف تبدیل شده است. نزدیکی این منطقه به بازارهای تشنه گاز در اروپا و خاورمیانه، به تقویت بقای اقتصادی هر گونه کشفی کمک می‌کند، اما بی‌ثباتی سیاسی، یک چالش به شمار می‌رود. شرکت‌های شورون، بریتیش پترولیوم، شِل و اِنی هم دارایی‌ها و برنامه‌های اکتشافی در این منطقه دارند.

اکسون، ورود خود به بلوک مراکیای شمالی را در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد و ۴۰ درصد سهم خود را در سال ۲۰۲۲، به شرکت «قطر انرژی» فروخت.

این شرکت انرژی آمریکایی اعلام کرد این چاه، با کشتی حفاری «دی اس۹ » شرکت والاریس، حفاری شده است.

هر چند مصر زمانی برای تبدیل شدن به یک هاب انرژی کلیدی و تامین‌کننده اروپا برنامه ریزی کرده بود اما تولید این کشور در ژوئن، به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۱۷ کاهش یافت و قاهره را ناچار کرد واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) را به بالاترین میزان در حدود شش سال گذشته برساند. کمبود شدید دلار، باعث شد شرکت‌های انرژی خارجی پس از انباشت بدهی‌های معوقه دولت، سرمایه‌گذاری‌های خود را کاهش دهند.

دولت از آن زمان برنامه‌ای را برای بازپرداخت ماهانه برای تقویت سرمایه‌گذاری و تولید آغاز کرده است و مصر امیدوار است تا پایان سال ۲۰۲۷ به صادرات سوخت بازگردد

بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت ایتالیایی اِنی، اواخر سال گذشته اعلام کرد که قصد دارد عملیات حفاری را برای افزایش تولید گاز در میدان گازی زهر، افزایش دهد. شرکت بریتیش پترولیوم انتظار دارد تولید خود را از دو چاه گاز جدید در میدان ریون، در فوریه آغاز کند و شرکت آپاچی هم تولید نفت و گاز را در صحرای غربی افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha