عزت الله پرنیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، بزرگترین مشکل ورزش جانبازان و توانیابان کرمانشاه را بیکاری قهرمانان دانست و اظهار کرد: سالها طول میکشد تا یک قهرمان استعدادیابی شود، او را پرورش دهیم، به مسابقات مختلف اعزام کنیم و وارد تیم ملی شود و در نهایت در مسابقات جهانی و پارالمپیک بدرخشد، اما زمانی که مدالآوری میکند، آنطور که باید به او توجه نمیشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ نفر از ورزشکاران پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند، افزود: غلامرضا نجفی، جاسم بخشی، بهنام سهرابی، مهران نکویی مجد، یاسین خسروی، علی الفت نیا، فرهاد کهریزی و علیرضا ایزدی از جمله این ورزشکاران هستند.
رئیس هیات جانبازان و توانیابان کرمانشاه تصریح کرد: متاسفانه در کرمانشاه نحوه برخورد با ورزشکاران معلول و توانیاب متفاوت از سایر ورزشکاران است و به آنها توجه چندانی نمیشود.
وی با بیان اینکه مسئولین استانی باید فکری برای این ورزشکاران کنند، گفت: اگر برخی ارگانها و نهادها مانند شهرداری و یا شرکتها و کارخانجات بخش خصوصی این افراد را بکارگیری کنند، راحت میتوانند به ورزش خود ادامه بدهند.
پرنیان تاکید کرد: بسیاری از این ورزشکاران متاهل هستند و فرزند دارند و از طرفی هزینههای ورزش قهرمانی بسیار بالاست و این ورزشکاران به شدت به حمایت مسئولین استانی نیاز دارند.
وی تاکید کرد: متاسفانه طی سالهای گذشته استان هیچ برنامهای برای حمایت از این ورزشکاران نداشته و اداره کل ورزش و جوانان و هیات جانبازان و توانیابان هم تنها در حد وسع خود توانسته حامی این ورزشکاران باشند.
رئیس هیات جانبازان و توانیابان استان به در پیش بودن بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن اشاره کرد و گفت: اگر قهرمانان توانیاب استان حمایت شوند، قطعا میتوانیم حدود هفت نماینده در این مسابقات داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات