• دوشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403102417983
  • منبع : نمایندگی اصفهان

در حاشیه راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه تولید سوربیتول غرب آسیا و با حضور رییس جهاد دانشگاهی

احداث نیروگاه خورشیدی در اصفهان کلنگ‌زنی شد

احداث نیروگاه خورشیدی در اصفهان کلنگ‌زنی شد

ایسنا/اصفهان بزرگ‌ترین کارخانه تولید سوربیتول غرب آسیا در شرکت صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی شهید مدرس جهاد دانشگاهی در تیران و کرون اصفهان راه‌انداری شد و کلنگ احداث فاز اول نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در این مجموع به زمین زده شد.‌

امروز دوشنبه، ۲۴ دی با حضور حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی؛ مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان و دیگر مقامات کشوری و استانی،‌ بزرگ‌ترین کارخانه تولید سوربیتول غرب آسیا در شرکت صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی شهید مدرس جهاد دانشگاهی در تیران و کرون اصفهان راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، کارخانه تولید سوربیتول تیران که در حال حاضر تنها کارخانه تولیدکننده این محصول در ایران و حتی در غرب آسیا است، پس از سال‌ها توقف و بحران‌های اقتصادی، اکنون با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین داخلی و خارجی، ظرفیت تولید سالانه ۷۵۰۰ تن سوربیتول را دارد. از این مقدار، ۷۰ درصد به‌صورت مایع تولید می‌شود. در برنامه‌های آینده، تکمیل زنجیره تولید سوربیتول با راه‌اندازی خط تولید ویتامین C (اسکوربیک اسید) در دستور کار قرار دارد.

این کارخانه در حال حاضر در فاز اول خود، با ایجاد حدود ۱۲۰ شغل مستقیم، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای صنعتی منطقه محسوب می‌شود. بسیاری از افراد بومی که در گذشته به مشاغل عمومی‌تر، مانند کشاورزی و گلخانه‌داری، مشغول بودند، هم‌اکنون در حوزه تخصصی خود فعالیت می‌کنند و این امر نه‌تنها برای افراد و خانواده‌هایشان، بلکه برای جامعه و اقتصاد منطقه ارزش افزوده‌ای ایجاد کرده است.

انتظار می‌رود با توسعه فازهای بعدی کارخانه، اشتغال مستقیم به حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ نفر افزایش پیدا کند و با راه‌اندازی کامل زنجیره‌های تولید، این مجموعه ظرفیت ایجاد شش تا هفت هزار شغل مستقیم را داشته باشد. این حجم از اشتغال، می‌تواند کل اقتصاد منطقه را متحول کرده و زیرساخت‌هایی مانند مسیرهای دسترسی را نیز بهبود بخشد.

این کارخانه به‌عنوان یک صنعت سبز با کمترین میزان آلایندگی، پتانسیل بالایی برای توسعه منطقه دارد. برخلاف صنایع آلاینده‌ای مانند فولاد، این کارخانه ارزش افزوده ایجاد می‌کند، بدون اینکه آسیب جدی به محیط‌زیست وارد کند.

در این مراسم کلنگ احداث فاز اول نیروگاه برق خورشیدی ۳ مگاواتی نیز در مساحت شش هکتار در این مجموع به زمین زده شد.

این نیروگاه قرار است در تابستان سال آینده تحت نظارت و مدیریت سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت، شرکت دانش بنیان جهاد دانشگاهی و شرکت صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی شهید مدرس به بهره‌برداری برسد.‌

‌انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۵ ۰۵:۱۸

تنها دولت تاریخ ایران که داره با تمام ظرفیت به ساخت انرژی پاک کمک می‌کنه همین دولت چهاردهم هست ، پزشکیان روزی به عنوان ناجی انرژی معرفی میشه

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۶ ۱۳:۴۱

آره واقعا