• دوشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1403102417416
  • خبرنگار : 71533

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر:

جنگ شناختی نیازمند افزایش دانش جامعه نسبت به هوش مصنوعی است

جنگ شناختی نیازمند افزایش دانش جامعه نسبت به هوش مصنوعی است

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: در جنگ شناختی باید دنبال توسعه علوم و فناوری‌هایی باشیم که دانش جامعه را در این زمینه افزایش می‌دهد و از جمله این موارد، تقویت حوزه هوش مصنوعی باید در دستور کار باشد.

به گزارش ایسنا، مهدی جعفری در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌ها با بیان اینکه جنگ شناختی در محیط خاکستری انجام می‌شود و لازم است عرصه‌های آن برای جامعه بیان شود، اظهار کرد: پیروزی در جنگ‌های شناختی مستلزم برتری شناختی جامعه است. در این جنگ ذهن انسان میدان نبرد است. اگر به عرصه‌های این جنگ وارد نشویم و آن را تقویت نکنیم کشور می‌تواند آسیب‌پذیر شود.

وی افزود: در جنگ شناختی باید دنبال توسعه علوم و فناوری‌هایی باشیم که دانش جامعه را در این زمینه افزایش می‌دهد که از جمله این موارد، تقویت حوزه هوش مصنوعی است. امروز نیروهای مسلح در اوج اقتدار و بازدارندگی هستند و دانشگاه مالک اشتر هم به عنوان تنها دانشگاه صنعتی در دانشگاه‌های نیروهای مسلح در سطح ملی و بین‌المللی پیشتاز است که در توسعه علوم و فناوری نوظهور و اقتدارآفرین نقش خود را ایفا می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر یادآور شد: بیش از ۳۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه در حوزه‌هایی که مورد نیاز توسعه علوم و فناوری و تربیت نیروی متخصص کشور است، در حال تحصیل هستند. اکنون در سطح ملی و نیروهای مسلح پروژه‌های متعددی در این زمینه را دنبال می‌کنیم.

جعفری با اشاره به برگزاری همایش ملی عرصه جنگ شناختی، علوم و فناوری در ۲۹ دی، اظهار کرد: اکثر کنشگران شناختی کشور در این همایش حاضر خواهند شد و سید کمال خرازی هم به عنوان پدر علم شناختی ایران در آن حضور دارد. همایش از ساعت ۸ صبح شروع می‌شود و تا ۱۶ عصر ادامه خواهد یافت.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر ادامه داد: ما با همکاری کنشگران و متخصصان شناختی و دانشگاه‌های نظامی و غیرنظامی برتر کشور، با شعار «توسعه، تاب‌آوری و برتری شناختی» اقدام به برگزاری این همایش کرده‌ایم. این همایش با استناد به اسناد بالادستی از جمله سند اکتساب و توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ستاد کل نیروهای مسلح، بستری برای پرداختن به ابعاد مختلف جنگ شناختی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاهی و علمی کشور است.

وی افزود: این همایش در پنج محور هوش مصنوعی و سایبرشناختی، علوم اعصاب و روانشناسی شناختی، مهندسی شناختی، علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی شناختی و مدیریت راهبردی فضای شناختی برگزار می‌شود و این نه تنها اهداف علمی، فنی و آموزشی را دنبال می‌کند، بلکه بستری برای تقویت تعامل میان نیروهای مسلح و دانشگاه‌های غیرنظامی کشور فراهم می‌آورد. ایجاد شبکه‌های دانشی، فنی و تحقیقاتی مشترک می‌تواند ظرفیت‌های جدیدی برای حل مسائل سازمانی و ملی ایجاد کند.

جعفری یادآور شد: تاکنون ۳۵۱ مقاله علمی به دبیرخانه ارسال شده است، ۲۷ نشست تخصصی و ۲۸ کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی شده که تاکنون ۲۲ نشست و ۱۶ کارگاه برگزار شده و مابقی برنامه‌ها طبق تقویم همایش ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha