حجتالاسلام عمران حسینینسب شامگاه دیروز (یکشنبه ۲۳ دی ماه) در اولین همایش ترویجی و تکریمی زکات که با هدف تجلیل از مؤدیان و مبلغان زکات شهرستان سلطانیه برگزار شد با تبریک سالروز ولادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و با بیان اینکه ولادت در خانه خدا فضیلت مخصوص مولای ما حضرت امیرالمومنین (ع) است و هیچ کس به این فضیلت نرسیده است، اظهار کرد: راز این موضوع نیز آن است که توحید بدون امامت نتیجهای ندارد.
وی انگشتربخشی حضرت امیرالمؤمنین (ع) در حال رکوع نماز را یکی دیگر از فضائل آن حضرت دانست و ادامه داد: مولا علی (ع) با این انفاق عبادت در عبادت انجام داد چرا که عبادت فقط نماز نیست.
او با توضیح اینکه زکات برابر با نماز است و شرط قبولی اعمال نماز است، ولی شرط قبولی نماز، پرداخت زکات است، ادامه داد: زکات آزمایش ثروتمندان است و مؤدیان زکات در این آزمایش سربلند هستند.
امام جمعه سلطانیه بیان کرد: خداوند خیلی عادلانه بلکه کریمانه محاسبه کرده و در کاشت دیم، آب و باران، خورشید، باد، هوا و خاک را خودش میدهد و انسان کاشت و برداشت میکند ولی با این حال زکات را یک دهم میخواهد و در کاشت آبی که آبیاری آن هم با کشاورز است، یک بیستم حساب میکند.
وی فلسفه زکات را برکت و فزونی در مال و بیمه شدن اموال به برکت پرداخت زکات عنوان کرد و افزود: میدانیم در تهیه بذر، کود، سم در مشکل هستید و پول گندمتان را سر وقت نمیدهند ولی با همه اینها زکات واجب را پرداخت میکنید، خداوند هم برکتش را به شما نازل می کند و خواهد کرد.
حسینینسب با بیان اینکه با همه تلاشها و تبلیغ مبلغان و برنامههای ترویجی با فاصله مطلوب در پرداخت زکات فاصله داریم، ادامه داد: نقطه مطلوب زمانی است که فقیری در جامعه نماند این هم زمانی اتفاق میافتد که کسانی که زکات به آنها واجب میشود، فریضه زکات را پرداخت کنند.
امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه مبلغ زکات استان زنجان طبق آمار جهاد کشاورزی باید ۳۲۰ میلیارد تومان باشد، اما مبلغ پرداختی امسال ۱۶ میلیارد تومان بود و این یعنی هنوز در ترویج زکات به مجاهدت نیاز است، افزود: فلسفه پرداخت زکات ریشه کنی فقر از جامعه اسلامی است و اگر مسلمانان به این دستور حیاتبخش به خوبی عمل کنند در جامعه اسلامی فقیری باقی نخواهد ماند.
انتهای پیام
نظرات