مولوی نظیر احمد سلامی امروز یکشنبه در جشن تکلیف «دختران آفتاب» که در حسینه عاشقان ثارالله زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: مسوولان باید تلاش کنند که این برنامه در سرتاسر سیستان و بلوچستان اجرا شود.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) که فرمودند: «فرزندان را از هفت سالگی به نماز ترغیب کنید و در ۱۰ سالگی برای رعایت نماز مراقبت بیشتری داشته باشید»، تاکید کرد: تربیت دینی باید از کودکی آغاز شود.
نماینده مردم اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: باید جشن تکلیف به جشن تشرف نامگذاری شود؛ جشن تشرف یعنی مشرف شدن و گام نهادن در عرصه عملی معنویت و آغاز پذیرش مسوولیتهای شرعی است.
وی ادامه داد: دختران و پسران باید با مسوولیتهای شرعی و اخلاقی خود آشنا شوند و آمادگی پذیرش این وظایف را پیدا کنند.
مولوی سلامی با اشاره به جایگاه مهم معلمان و والدین در تربیت دختران، بیان کرد: پدران و مادران باید به وظیفه خود در تربیت صحیح فرزندان توجه داشته باشند؛ دختران امانتی هستند که اسلام برای آنان حقوق و حرمت ویژهای قائل شده است که اگر معلم یا والدین بتواند دختر خود را به درستی تربیت کند، گویا بهشتی را برای خود بیمه کرده است.
وی با تاکید بر سه نقش حیاتی زن در اسلام به عنوان دختر، همسر و مادر، تصریح کرد: اسلام از تولد تا کهنسالی برای زن جایگاه ویژهای قائل است؛ در نقش دختری، احترام به او توصیه، در جایگاه همسر بهترین مردان کسانی هستند که رفتار و گفتارشان با همسرشان شایستهتر و در مقام مادر جایگاه او به حدی است که بهشت زیر پای او قرار دارد.
نماینده مردم اهل سنت سیستان و بلوچستان نسبت به تأثیرات منفی فرهنگ غربی هشدار داد و گفت: غربزدگی، بیحجابی و بیبندوباری به هیچ عنوان معیاری برای پیشرفت و تمدن نیست؛ کسانی که تصور میکنند پیشرفت و تمدن با آزادیهای بیحدوحصر اخلاقی ارتباط دارد در اشتباه هستند چراکه تمدنی که بر پایه انحرافات اخلاقی بنا شود، جز تباهی چیزی به همراه نخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات