• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403102317079
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان:

تمایل نداشتن سرمایه گذاران بومی برای سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان آسیب است

تمایل نداشتن سرمایه گذاران بومی برای سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان آسیب است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: تمایل نداشتن سرمایه گذاران بومی برای سرمایه‌گذاری در این استان یک آسیب است و این مساله باید مدیریت شود.

آیت الله محامی امروز یکشنبه ۲۳ دی به دعوت حاج احمد ناروئی با حضور در منزل وی با جمعی از سران، معتمدان و ریش سفیدان طایفه ناروئی دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار صمیمی که برخی از فعالان اقتصادی طایفه ناروئی نیز حضور داشتند، ضمن استماع گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات اعضای این طایفه در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و گردشگری افزود: هر چقدر بتوان در راستای خدمت به مردم گام برداشت، کار مهم و ارزشمندی است و اگر قرار است کاری در استان انجام شود، باید توسط مسئولان و مردم خود منطقه باشد و قرار نیست به امید دیگران باشیم.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: فعالیت‌ها باید با انجام مطالعات کارشناسی انجام شود و قرار نیست در هر کاری ورود پیدا کنیم، بلکه لازم است قبل از شروع هر کاری یک برنامه بلند مدت برای هر منطقه تدوین و افق آینده مشخص شود تا بتوان بر اساس همان برنامه، به تدریج پیش رفته و کار را دنبال کرد.

وی اظهار کرد: در سند طراحی شده نقاط امتیاز و ظرفیت‌های هر منطقه مشخص خواهد بود و بعد می‌توان در راستای توسعه همان نقاط امتیاز برنامه‌ریزی کرد تا توسعه جامع و متوازن در بخش‌های مختلف صورت گیرد.

آیت الله محامی تصریح کرد: از نکات مهم دیگر، مشارکت خود مردم در فعالیت‌ها و پروژه‌های مختلف در جامعه است، متأسفانه یکی از آسیب‌ها در سیستان و بلوچستان این است که سرمایه‌گذاران بومی حاضر به سرمایه گذاری در مناطق خود نیستند و از سختی کار در استان گلایه دارند و البته برخی سرمایه‌گذاران غیر بومی هم در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستند و این یک آسیب فرهنگی در منطقه بوده و اصلاح فرهنگ نیاز به زمان دارد تا به تدریج بتوان این آسیب را بر طرف کرد.

وی بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: فراهم ساختن زیرساخت‌ها، حمایت از خانواده‌های نیازمند و فراهم کردن امکان تحصیل فرزندان آن‌ها نیز از نکات مهمی است که در آینده آثار مثبتی در هر منطقه به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۳:۱۸

تازه فهمیدید که مردم خود استان سیستان و بلوچستان میدونن که در استان چه خبره و اصلا تمایلی به سرمایه‌گذاری ندارند