آیتالله لطفالله دژکام امروز، ۲۳ دیماه در دیدار با کارکنان گزینش آموزش وپرورش استان فارس گفت: موضوع گزینش از ابتدای اسلام مطرح بوده و در آموزههای دینی به آن پرداخته شده است.
وی تصریح کرد: گزینش باید به گونهای صورت گیرد که سنجهها و ملاکهای ارزیابی با واقعیتها نزدیک باشند و نسبت به اهداف مورد نیاز جوابگو باشد.
آیتالله دژکام بیان کرد: یادگیری امری است که انسان دائماً به آن نیاز دارد و بهتر است در گزینشها در کنار سایر موارد به میزان سواد نوشتاری، گفتاری و اطلاعات فرد بیش از پیش توجه شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس اضافه کرد: فضای جلسه مصاحبه و گزینش باید خشک و بی روح نباشد، بلکه صمیمی و به گونهای باشد که فرد احساس کند، احترام به انسانیت در آن ملموس است.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین تاکید کرد: کار در گزینش و پذیرش مسئولیت در آن، شجاعت لازم دارد چراکه دائم در معرض قضاوت هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه اظهار کرد: در مجموعه گزینش آموزش و پرورش استان، تلاشهای مستمری در حال انجام است و کارهای ارزشمندی صورت گرفته است.
فرشید قاسمی افزود: در یک ساله اخیر بیش از ۲ هزار ۵۰۰ نفر در رسته آموزگاری، حدود ۳ هزار و ۲۰۰ نفر دردبیری و هنرآموزی، حدود ۷ هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان، حدود ۳ هزار نفر مشاغل کیفیت بخشی و حدود ۵ هزار نفر نیز سایر بخش ها مورد گزینش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه در هسته گزینش همواره سعی شده از فناوری های نوین نیز در فرآیند گزینش استفاده شود، افزود: با توجه به اتفاقات که هر روزه صورت میگیرد هسته گزینش باید خود را مجهز به آخرین روشها کند و حتی آخرین شیوهها و دستورالعملهای موجود گزینشهای سایر کشورها را نیز رصد کند.
مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس هم در این دیدار افزود: کسانی که در فرآیند گزینش رد صلاحیت میشوند راه بر آنها بسته نیست، لذا طی چند مرحله میتوانند اعتراض خود را ارائه و کار خود را پیگیری کنند.
حسین رنجبر تصریح کرد: بسیاری از اعتراضات افرادی که در آزمونهای استخدامی پذیرفته نشدهاند، به هسته گزینش مرتبط نیست و ممکن است فرد در مصاحبه علمی تخصصی نمره لازم را نیاورده باشد.
انتهای پیام
نظرات