• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403102316766
  • خبرنگار : 50989

برگزاری نشست تخصصی با هدف تدوین سند جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان قم

برگزاری نشست تخصصی با هدف تدوین سند جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان قم

ایسنا/قم استاندار قم با تأکید بر نقش حیاتی خانواده در جامعه، تصریح کرد:حفظ جایگاه زن و مادر و توجه به نقش کلیدی آنان از اساسی‌ترین راهکارها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

جلسه شورای اجتماعی استان قم با حضور اکبر بهنام جو استاندار قم، مدیران دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان مربوطه در سالن اجتماعات مجتمع حضرت‌ معصومه (س) و اداره کل کمیته امداد امام خمینی برگزار شد. 

این نشست به‌منظور تدوین برنامه جامع و هماهنگ برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان تشکیل شد و به‌عنوان یکی از ماموریت‌ها و اهداف مهم استاندار قم به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ  شده است.

اکبر بهنام جو استاندار قم در این جلسه بر اهمیت خانواده به‌عنوان کانون اصلی جامعه تأکید کرد و گفت:حفظ جایگاه مهم زن و مادر در خانواده و توجه به نقش محوری آنان، از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

استاندار قم بر لزوم همگرایی دستگاه‌های متولی امر پیگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی تأکید کرد و ادامه داد: اقدامات خوبی در استان در این زمینه در حال اجراست اما باید از موازی‌کاری دوری کنیم و همه کارها به صورت متمرکز و در راستای هم عملیاتی شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم،وی همچنین بر ادامه روند برگزاری این کارگروه‌ها و پیگیری جدی تدوین سند جامع تأکید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز، در این جلسه با اشاره به تاکید استاندار قم بر ضرورت هماهنگی میان تمامی دستگاه‌های اجتماعی و فرهنگی، از برنامه استان برای تدوین یک سند جامع خبر داد که به‌صورت هدفمند به کاهش آسیب‌های اجتماعی بپردازد. 

وی تصریح کرد:آسیب‌های اجتماعی به‌عنوان یکی از چالش‌های جدی جامعه می‌توانند اثرات منفی بر برنامه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داشته باشند و ضروری است تمامی دستگاه‌ها با ارائه توانمندی‌ها و گزارش فعالیت‌های خود در این مسیر همراه شوند.

در این نشست مدیران دستگاه‌های مختلف به ارائه گزارش از اقدامات انجام‌ شده پرداختند و مقرر شد جلسات آتی این کارگروه نیز به‌صورت منظم برگزار شود تا اهداف تدوین سند جامع محقق شود.

اولویت‌بندی آسیب‌های اجتماعی نظیر کاهش ازدواج، افزایش طلاق، اختلافات خانوادگی، اعتیاد و تهدیدات فضای مجازی از موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود.
 
گفتنی است، در این جلسه مدیران دستگاه اجرایی عضو شورای اجتماعی استان و کارشناسان مرتبط حضور داشتند و جلسات آینده نیز با حضور فعال این دستگاه‌ها ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha