• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403102316538
  • خبرنگار : 51012

رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی شهرستان مطرح کرد

دستاوردهای برگزاری استارتاپ در نجف‌آباد

دستاوردهای برگزاری استارتاپ در نجف‌آباد

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی نجف‌آباد گفت: با اقدامات صورت گرفته در رویدادهای استارتاپی کمک شایانی به این شهرستان خواهیم کرد.

سیدجعفر جعفری‌هرندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: اهداف اصلی در برگزاری رویدادهای استارتاپ، بارش فکری برای ایده‌پردازی افراد است. در شرکت‌ها و موسسات مختلف این رویداد برگزار می‌شود که ایده‌های مختلف گفته شود. این امر هم‌اکنون در نجف‌آباد درحال بررسی است. نجف‌آباد باوجود اینکه شهرستان بزرگی است، کم‌برخوردار بوده و بضاعت مالی مردم زیاد نیست، در همین راستا قبل از برگزاری اینگونه رویدادها، برای تشخیص نیاز، بررسی و شناسایی صورت می‌گیرد.

وی افزود: موردی که بنده در نجف‌آباد متوجه شدم بحث گردشگری و صنایع دستی است. برای مثال در گردشگری، بهترین چاقو در این شهرستان تولید می‌شود در حالیکه کسی این موضوع را نمی‌داند. بهترین قالی‌های دست‌باف نیز در نجف‌آباد بافته می‌شوند.

رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی نجف‌آباد با بیان اینکه در مرکز دانشگاه جامع علمی‌کاربردی هرند محصولی به اسم شوید داشتیم، شوید هرندی محصول فوق‌العاده خوبی بود و عطر و طعم بی‌نظیری داشت، اما فقط مورد شناخت بومی‌های همان منطقه بود، ادامه داد: برگزاری این رویداد استارتاپ موجب ارائه ایده از آلمان شد و در این رویداد شرکت کردند. هدف ما نیز همین بود، صنایع گردشگری و صنایع دستی نجف‌آباد براساس بعضی محورها، به‌طور مثال محور صنایع دستی، اقامت، گردشگری، تبلیغات و بازاریابی یا بوم‌گردی و راهکارهای توسعه پایدار صنعت تولید در نجف‌آباد مورد بررسی قرار گیرد.

جعفری بیان کرد: با توجه به قدمی و پرتراکم بودن این شهرستان، برگزاری اینگونه استارتاپ‌ها به ایده‌پردازی و رشد شهر کمک می‌کند. به‌طور مثال بنده استارتاپی تحت عنوان مشاغل خانگی برگزار کردم که در این رویداد پیشنهاد استفاده از ضایعات پارچه توسط یکی از شرکت‌کنندگان برای تولید لباس فرم ارگان‌ها داده شد که در نهایت پس از داوری نهایی و تایید طرح، این ایده به مرحله سرمایه‌گذاری و اجرای بزرگ‌ترین کارگاه خانگی منجر شد.

وی گفت: چشم‌انداز مرکز آموزش این دانشگاه برای توسعه گردشگری و صنایع دستی در سال‌های آینده جذب توریست است.

رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی نجف‌آباد ادامه داد: برگزاری این رویدادها به شناسایی دانشگاه، صنایع دستی و مناطق کمک می‌کند.

جعفری اظهار کرد: از مسئولیت‌هایی که بر عهده دانشگاه است می‌توان به بعد اجتماعی اشاره کرد، زیرا دانشگاهی همچون دانشگاه علمی‌کاربردی که مهارت محور است و تنها بحث مدرک گرایی مطرح نیست، در زمینه شناساندن حوزه گردشگری و صنایع دستی ضعیف عمل کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha