به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «هاآرتص» نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی و وزارت خارجه این رژیم بخش ویژهای را برای رسیدگی به این پروندهها ایجاد کردهاند.
این روزنامه عبری همچنین فاش کرد که رژیم صهیونیستی از ترس آن که مبادا نظامیان و مقاماتش به دلیل ارتکاب جنایات و نسلکشی به ویژه در غزه تحت تعقیب بینالمللی قرار گیرند، به دنبال آن است تا با استفاده از تیمهای حقوقی، از وقوع چنین سناریوهایی جلوگیری کند.
طبق نوشته روزنامه معاریو، این اقدام رژیم صهیونیستی منعکسکننده نگرانی جدی این رژیم از پیامدهای حقوقی اقدامات نظامی و جنایات جنگی است.
این اقدام رژیم صهیونیستی در حالی صورت میگیرد که جامعه جهانی به طور فزایندهای خواستار بازخواست این رژیم در قبال نقضهای قوانین حقوق بشر و قوانین بینالمللی شده است.
طی ماههای اخیر برخی نهادهای حقوقی بینالمللی درخواست بازداشت نظامیان اسرائیلی در برخی کشورها از جمله سوئد، برزیل و آرژانتین به اتهام مشارکت در نسلکشی در غزه را مطرح کردهاند.
بر اساس اطلاعات بهدستآمده توسط شبکه عبری «کان»، تاکنون حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در ۱۰ کشور مختلف ثبت شده است.
این شکایات بیشتر به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در جریان جنگها و عملیاتهای نظامی ارتش صهیونسیتی در غزه و دیگر مناطق فلسطینی بوده است.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۶۳ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
انتهای پیام
نظرات