مجید گلشنی امروز (شنبه ۲۲ دی ماه) در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اینکه بیشترین مشکل در استان در حوزه جذب سرمایهگذاری نگهداری آنها است، اظهار کرد: در حال حاضر در سراسر استان ۱۲۵ واحد با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد و حجم سرمایهگذاری ۳۳ هزار میلیارد تومان داریم و با این روند در سال آینده رشد چشمگیری در صدور پروانه بهرهبرداری خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: با برنامهریزیهای بهعمل آمده امیدواریم در دهه فجر واحدهای مختلف صنعتی با ۸۵۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری افتتاح شود که با افتتاح این واحدها ۱۳۲ درصد از اهداف در حوزه صنعت محقق خواهد شد.
مدیرکل صمت استان در بخش دیگری با بیان اینکه در صنعت ۱۳۵۰ واحد بهره برداری در استان وجود دارد، گفت: ۱۴۷ واحد یعنی ۱۱ درصد آن غیرفعال و ۶۳ واحد قابلیت احیا دارد. همچنین ۲.۷ درصد از پروانههای بهرهبرداری کل کشور را در استان شاهد هستیم ولی حجم سرمایهگذاری ۳.۱ از حجم سرمایهگذاری در کل کشور است.
وی به وضعیت استان در حوزه بازرگانی خارجی نیز اشاره و اظها کرد: در بازرگانی خارجی مصوب صارات برای استان ۶۱۶ میلیون دلار است که براساس صادرات براساس منشأ تولید ۴۲۹ میلیون دلار در هست ماهه اتفاق افتاده و براس آمار گمرک ۳۶۱.۵ میلیون دلار صادرات از استان داشتیم.
او ادامه داد: واردات استان در همین مدت ۳۰۹ میلیون دلار بوده که تراز تجاری مثبت داریم. در تنوع بخشی در بحث صادرات از ۴۱ مقصد صادراتی پنج کشور جدید وارد لیست صادرات محصولات صادراتی استان شده و همچنین ۲۰ کالای جدید هم وارد ارقام صادراتی شده است، در بازگشت ارز نیز رتبه ۱۲ را داریم.
گلشنی همچنین به وضعیت معادن استان نیز اشاره و عنوان کرد: در حوزه معدن ۴۶۷ فقره معدن در استان وجود دارد که ۳۸۵ فقره دارای پروانه است و در نسبت تولید واقعی به تولید اسمی به رقم ۷۴ درصد رسیدهایم. در وصول حقوق دولتی در کشور نیز پنجم هستیم.
وی ادامه داد: در بحث پسماندهای صنعتی شمش روی اقداماتی انجام شده و با حمایت دادستان کار شروع شده و ۱۳ هزار تن انتقال پسماند انجام شده است و برای لندفیل تخصصی در چهار شهرستان در حال انجام کار هستیم.
گلشنی خاطرنشان کرد: وزارت صمت برای هر مأموریت خود ضریبی انتخاب کرده و برای استانها جایگاهی تعریف کرده است که براساس آخرین پایش زنجان در جایگاه هشتم قرار گرفته که نشان از رشد متوازن در همه بخشها است.
در ادامه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: متقاضی اعتکاف زیاد است و بیش از ۹۰ درصد مساجد پر شده است.
حجتالاسلام علی یوسفی تصریح کرد: حجم نفرات بسیار بالاست و خدماترسانی به این افراد سخت است مثلا در خود شهر زنجان ۴۰۰۰ نفر است که امیدواریم سایر دستگاهها نیز کمک کنند.
همچنین رئیس دانشگاه زنجان در انتقادی به تعطیلیهای دی ماه، گفت: تعطیلیهای ایام امتحانات را به دانشگاهها بسپارید.
جلال بازرگان ادامه داد: آنچه مسلم است، تعطیلی و لغو امتحانات دانشگاهها تاثیری در بحث مدیریت انرژی نداشته و نتیجه عکس دارد.
وی ادامه داد: تعطیلیهای چند هفته اخیر موجب به هم ریختگی برنامه امتحانات دانشگاهها و لغو آن شده است.
انتهای پیام
نظرات