علیرضا سید قریشی با بیان اینکه برنامه سرشماری پرنده میشمرغ با حضور گسترده کارشناسان و متخصصان از ادارات حفاظت محیطزیست شهرستانهای بوکان، مهاباد، میاندوآب و چهاربرج، کارشناسان اعزامی از سازمان حفاظت محیطزیست، و محیطبانان و کارشناسان استانهای آذربایجان شرقی و کردستان، به مدت دو روز در سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان اجرا شد، افزود: این برنامه با هدف پایش و بررسی تمامی زیستگاههای مستعد حضور پرنده میشمرغ در شمال غرب کشور انجام شد. در کنار نیروهای سازمان حفاظت محیطزیست، اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و همچنین افراد متخصص و متبحر در حوزه پرندهشناسی نیز در این برنامه مشارکت داشتند.
وی با اشاره به اهمیت این سرشماری اظهار کرد: در این برنامه دو روزه، ۱۹ بال پرنده میشمرغ در زیستگاههای شهرستان بوکان مشاهده و سرشماری شده است.
قریشی گفت: سرشماری میش مرغ نقش مهمی در شناسایی وضعیت جمعیت این گونه ارزشمند و برنامهریزی برای حفاظت از زیستگاههای آن ایفا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی محیط زیست آذربایجان غربی، میش مرغ پرنده ای بسیار زیبا بوده که سنگین وزنترین پرنده قابل پروازی در دنیا محسوب می شود که در گذشته پراکنش خوبی در محدوده زیستگاههای شمال غرب کشور داشته است اما دلایل مختلفی وجود دارد که از مهمترین آنها تخریب و کاهش کیفیت زیستگاه باعث شده تا جمعیت این گونه به شدت کاهش یابد.
انتهای پیام
نظرات