• جمعه / ۲۱ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403102115761
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خبر داد

توانمندسازی و شبکه‌سازی ارکان مساجد لرستان

توانمندسازی و شبکه‌سازی ارکان مساجد لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان گفت: توانمندسازی ارکان مساجد برای حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و مشکلات محله از اهداف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است.

مجید طائف امروز جمعه ۲۱ دی در اولین دوره توانمندسازی ارکان مساجد الگوی قرارگاه مساجد بنیاد برکت در استان بیان کرد: یکی از برنامه‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، تشکیل قرارگاه‌های متعدد در سرفصل‌های مختلف است.

وی ادامه داد: اولین قرارگاه، قرارگاه جمعیت در حوزه عدالت آموزشی و قرارگاه بعدی که به صورت گسترده در سطح کشور فعالیت دارد، قرارگاه مساجد با محوریت مساجد فعال است.

این مسئول اضافه کرد: برنامه امروز با محوریت قرارگاه مساجد و با حضور مساجدی که در سطح استان فعالیت چشمگیری دارند با هدف توانمندسازی ارکان مساجد برگزار می‌شود.

طائف افزود: دوره بصورت حضوری و به شکل کارگاه محور و با هدف حل مسئله و موارد مربوط به خود مساجد بوده و بعد از دوره حضوری، دوره‌هایی به شکل مجازی برگزار خواهد شد

وی تصریح کرد: هدف ما این است که ارکان مسجد به یک جمع بندی نهایی رسیده و توانمند شده تا بتوانیم سرفصل‌هایی که در حوزه اجتماعی است را در این مساجده پیاده سازی کنیم.

طائف عنوان کرد: این همایش با حضور ارکان ۱۲ مسجد در سطح استان و با شرکت حدود ۵۰ نفر برگزار خواهد شد؛ ارکان مساجد شامل ائمه جماعت، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، مسئول بانوان و فعالان مساجد هستند.

طائف ادامه داد: قصد داریم دامنه کار را گسترده کنیم و با این ۱۲ مسجد، یک شبکه‌سازی در سطح استان انجام شود و همین شبکه‌سازی در سطح کشور هم صورت می‌گیرد و طرح‌هایی که ستاد اجرایی در زمینه های مختلف بنا دارد پیاده کند با محوریت این مساجد در محله‌ها اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حوزه اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام، سرفصل های مختلفی وجود دارد که شامل مسائل فرهنگی، اجتماعی و حتی رفع مسئله و مشکلات محله بوده و هدف این است بعد از توانمندسازی ارکان مسجد به این سرفصل‌ها ورود پیدا کنیم تا بتوانیم اقدامات خوبی را انجام دهیم.

حجت الاسلام قاسم جادری راهبر منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز در این جلسه گفت: مساجد الگو، مسئولیت فعالیت‌های فرهنگی، امت‌سازی و جماعت‌سازی استان‌ها را برعهده دارند.

وی اظهار کرد: توانمندسازی مساجد الگو یک طرح بسیار پربرکت برای کل کشور بوده و برگرفته از سنت پیامبر است.

جادری افزود: پیامبر اولین اقدامی که در حکومت اسلامی انجام داد تاسیس مسجد بود و تمدن بزرگ اسلام از همان مسجد شکل گرفت و جامعه مدنی موردنظر بزرگان و نخبگان، جامعه‌ای است که ریشه در مسجدالنبی داشته باشد.

جادری عنوان کرد: ستاد اجرایی طبق این سنت عظیم و پربرکت، بنا را بر این گذاشته که در هر استان، ۱۰ الی ۱۵ مسجد الگو و فعال را توانمندسازی و پشتیبانی کند تا مسئولیت فعالیت‌های فرهنگی بزرگ، امت‌سازی و جماعت‌سازی آن استان بر عهده این مساجد باشد و با کمک معاونت اجتماعی ستاد اجرایی در استان و مرکز این هدف بزرگ محقق خواهد شد.

حجت الاسلام احمدی معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان نیز گفت: این برنامه با حضور ۱۲ مسجد الگو و فعال استان برگزار شد.

وی ادامه داد: از جمله اهداف این برنامه که کمتر هم در سطح کشور به آن پرداخته می‌شود دعوت از ارکان مساجد در یک همایش واحد جهت آموزش، وحدت بیشتر و هم افزایی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و خدمات اجتماعی است.

احمدی گفت: در این همایش  از اساتید ملی این حوزه، برای رسیدن به بوم  منطقه و در ادامه حمایت از اجرای این طرح و بوم استفاده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha