• جمعه / ۲۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403102115609
  • خبرنگار : 50212

هدفگذاری جذب ۱۵ هزار نیروی جوان در شبکه خادمیاری رضوی

هدفگذاری جذب ۱۵ هزار نیروی جوان در شبکه خادمیاری رضوی

ایسنا/مرکزی رئیس اداره خادمیاری بنیاد کرامت رضوی گفت: جذب ۱۵ هزار نیروی جوان در شبکه خادمیاری هدف‌گذاری شده است که به طور متوازن جذب می‌ ‌شوند و از ظرفیت آنان در استان‌های کشور استفاده خواهد شد.

مصطفی یعقوبی امروز جمعه ۲۱ دی در گردهمایی دبیران و مسئولین کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی که با حضور مدیران مرکز خادمیاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در اراک برگزار شد، اظهار کرد: فضای خادمیاری در کشور از دوران تولیت شهید رئیسی و با حکم رهبر معظم انقلاب شکل گرفت تا ظرفیت عظیمی برای ترویج مکتب اهل بیت علیهم‌السلام ایجاد شود و بنا بر این شد که فضای خدمت به امام هشتم از جغرافیای مشهد خارج شده و به سراسر کشور تعمیم داده شود.

وی در ادامه، توسعه خادم، خدمت و مخدوم حول محور امام رضا(ع) را ماموریت شبکه خادمیاری بیان کرد و گفت: هر فعالیتی که انجام می‌شود باید حول این محور و زیر نظر کانون خدمت رضوی با کیفیت مطلوب به اجرا درآید تا جامعه هدف از برکات آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۱۶۰ هزار خادمیار در سراسر کشور گفت: توسعه کمّی شبکه خادمیاری در تمامی استان‌ها عملیاتی شده و در ادامه نیز با جذب یاوران و براساس نیازسنجی هر منطقه‌ای به تناسب توانمندی آنان انجام می‌شود.

یعقوبی همچنین فعالیت کانون‌های خدمت رضوی را مصداق جمع مومنانه دانست و گفت: انگیزه‌بخشی، رفتار مهربانانه، خدمت عالمانه و مخلصانه، توجه به آموزش در راستای توانمندسازی شبکه خادمیاری که تحت نظر بنیاد کرامت رضوی فعالیت می‌کند موضوعی است که خادمیاران باید مدنظر قرار دهند. فعالیت کانون‌های خدمت رضوی صرفاً متوجه محرومین و نیازمندان نیست بلکه آحاد مختلف جامعه را در برمی‌گیرد.

وی بر توسعه کمی، کیفی و جغرافیایی ارائه خدمت تاکید کرد و گفت: در سایه تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز و اتاق فکر دبیران کانون‌های تخصصی باید مدل‌های جدید خدمت پیش‌بینی شود، چرا که نیاز جامعه خدمت جدید در سایه ایده‌پردازی است.

رئیس اداره خادمیاری بنیاد کرامت رضوی با بیان اینکه پیوست امام رضایی، نخستین الزام در مدل‌های جدید خدمتی است، گفت: مدل‌های جدید خدمتی باید به گونه‌ای تعریف، طراحی و اجرایی شود که موجب تقویت محبت لایه‌های مختلف جامعه به محضر امام رضا(ع) شود.

وی توجه به کرامت افراد را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید کرامت و عزت نفس افرادی که از شبکه خادمیاری خدمات مورد نیاز را دریافت می‌کنند حفظ شود. نباید به حرمت افراد خدشه وارد شود و برای تحقق این ضرورت، لازم است مدل‌های جدید خدمتی به اجرا درآید.

وی با تاکید بر لزوم توانمندسازی جامعه هدف از طریق کانون اشتغال و کارآفرینی و نیز جوان‌گرایی در شبکه خادمیاری گفت: جذب ۱۵ هزار نیروی جوان در شبکه خادمیاری هدف‌گذاری شده است که به طور متوازن جذب می‌ ‌شوند و از ظرفیت آنان در استان‌های کشور استفاده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره کانون های خدمت رضوی بنیاد کرامت رضوی نیز گفت: شبکه خادمیاری به عنوان کنش‌گران اجتماعی در قالب کانون‌های عمومی و تخصصی خدمت رضوی در تمامی رویدادهای اجتماعی تاثیرگذار بوده و خدمات مورد نیاز جامعه هدف را ارائه می‌دهند.

احسان مهدوی با اشاره به فعالیت ۱۶۰ هزار خادمیار در سراسر کشور که در قالب کانون‌های عمومی و تخصصی سازماندهی شده‌اند، اظهار کرد: خدمت به محرومان جامعه نیازی است که خادمیاران رضوی بدان ورود کرده و در تامین نیازهای محرومان اهتمام جدی دارند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی نیز گفت: تعمیق محبت پیشوای هشتم، ماموریت و رسالت مهم خادمیاران و یاوران رضوی به عنوان محور و سفیر امام رضا علیه‌السلام است.

محمد بخشی بیان کرد: توسعه شبکه خادمیاری با تاکید بر بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های توسعه خدمات رضوی هدف این گردهمایی است که علاوه بر آن آموزش لازم توسط مدیران مرکز خادمیاری بنیاد کرامت رضوی در خصوص نحوه استفاده از سامانه و مدیریت بر سامانه ارائه می‌شود.

وی گفت: شبکه خادمیاری یادگار شهید رئیسی است که این امکان را فراهم کرد تا در جای جای کشور آحاد مختلف مردم در کسوت خادمی حرم امام رضا(ع) ارادت خود را به ولی نعمت ایرانیان نشان دهند.

بخشی با تاکید بر اینکه جوانگرایی شبکه خادمیاری رویکرد بنیاد کرامت رضوی است، اظهار کرد: درصدد هستیم تا با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان در کنار افراد با تجربه، فضای جدیدی از خدمت را با نوآوری و ابتکار در شبکه خادمیاری ایجاد کنیم .

در ادامه این گردهمایی حجت‌الاسلام محمدعلی عبداللهی استاد حوزه و دانشگاه نیز بر لزوم ترویج فرهنگ رضوی تاکید کرد و گفت: خادمیاران رضوی از طرف امام رضا علیه‌السلام ماموریت دارند که فرهنگ و معارف اهل بیت علیهم‌السلام را در جامعه به شیوه‌های مختلف جاری و ساری کنند.

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ اهل بیت، موجب تقویت بنیه دینی و اعتقادی شده و عاملی جهت جلوگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی و مقابله با جنگ ترکیبی و شناختی دشمنان است.

در این گردهمایی از تعدادی از خادمیاران فعال و برگزیده با اهدای لوح تقدیر و تبرکی حرم مطهر رضوی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha