« محمد بیدگلی » با اشاره به نقش جریان های سیاسی و اجتماعی در ایجاد وفاق ملی، گفت: وفاق به معنای تقسیم قدرت بین جناحهای مختلف سیاسی نیست، وفاق یعنی همبستگی و انسجام ملت با حاکمیت؛ و ما نباید این دوگانگی و شکاف را داشته باشیم.
مدرس دانشگاه و مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ورامین- پیشوا ادامه داد: اهمیت وفاق ملی در ایجاد ثبات و امنیت اجتماعی نهفته است، زمانی که هم مردم، هم گروه های سیاسی با یکدیگر همکاری و همفکری داشته باشند، مجال کمتری به اقلیت های تندور می دهند و می توانند به راه حل های مؤثری برای حل مشکلات مشترک دست یابند.
مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ورامین- پیشوا ادامه داد: وفاق ملی باعث می شود منابع کشور به جای صرف درگیری های داخلی به سمت رشد اقتصادی، توسعه علمی و اجتماعی هدایت شوند. در مقابل، نبود وفاق ملی می تواند منجر به بی ثباتی، هدررفت منابع و تضعیف زیرساخت های توسعه شود. بنابراین جریانهای فکری، سیاسی و اجتماعی هر کشوری باید حول محور منافع کل آن کشور یا نظام، با هم به توافق برسند و اختلافاتی که دارند در جزییات و ذیل آن نظام تعریف شود. لذا باید روی محورهای کلی وفاق داشته باشند و در جامعه ما یکی از محورهای وفاق ملی، همان بحث عدالتخواهی است که میتواند موجب انسجام جریانهای مختلف فکری شود.
فعال سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا گفت: وفاق ملی نقطه اصلی اتکای ما برای حل نه تنها مسائل سیاست خارجی، بلکه تمامی مشکلات گریبانگیر در کشور است و ما نباید دانسته یا ندانسته به شکاف اجتماعی و دعواهای سیاسی در جامعه دامن بزنیم چراکه دولت برای اینکه بتواند در عرصه سیاست خارجی و نظام بین الملل پشتوانه محکمی داشته باشد، ابتدا باید بتواند وفاق ملی را در داخل کشور و در میان مردم تقویت کند.
مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ورامین- پیشوا ادامه داد: استکبار جهانی از امکانات جهانی برخوردار است، لذا ما در داخل کشور خودمان نمی توانیم امکانات خود را متفرق کنیم.
وی افزود: در ایران، همکاری ملی در دوران جنگ تحمیلی، نمونه بارز وفاق ملی بود؛ در طول هشت سال دفاع مقدس، وفاق ملی میان اقشار مختلف مردم و گروه های سیاسی باعث ایستادگی کشور در برابر حملات خارجی شد.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: می توان گفت بزرگترین مزیت انقلاب اسلامی در مقابل نظام جهانی، تأکید بر معنویات و ارزشهای انسانی و الهی است که ما برای نشان دادن برتری نظام اسلامی باید روی همین ارزشهای انسانی و الهی تأکید فراوان داشته باشیم و موارد خلاف اخلاق الهی و انسانی که در غرب مشاهده می شود را گوشزد کنیم.
وی افزود: بی تردید وفاق و همگرایی ملی برای ارتقاء تصویر ایران به افزایش قدرت نرم و عزت ملی منجر خواهد شد و ماحصل این افزایش قدرت نرم کشورمان می تواند در حوزه های ملموس تر نظیر سیاست، اقتصاد و اجتماع نیز بروز و ظهور یابد.
انتهای پیام
نظرات