• پنجشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403102014937
  • خبرنگار : 71588

یونیسف: ۷۴ کودک در هفته نخست سال جدید میلادی در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند

یونیسف: ۷۴ کودک در هفته نخست سال جدید میلادی در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند

در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه برای چهارصد و شصت و یکمین روز، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد که در هفته نخست سال جدید میلادی (۲۰۲۵)، ۷۴ کودک در این باریکه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، «کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف)  خاطرنشان کرد که در هفته نخست سال جدید میلادی در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی، اعمال محدودیت‌ها و محرومیت‌ها و نیز قرار گرفتن در معرض سرمای شدید، کودکان غزه با مرگ و درد و رنج بیشتری دست و پنجه نرم کرده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، کاترین راسل در ادامه نسبت به عدم وجود سرپناه مناسب برای کودکان نوار غزه در فصل سرد زمستان هشدار داد.

مدیر اجرایی سازمان یونیسف همچنین تصریح کرد که بیش از یک میلیون کودک در چادرهای موقتی زندگی می‌کنند و بسیاری از خانواده‌ها در ۱۵ ماه گذشته آواره شده‌اند.

این مقام یونیسف همچنین گفت، در هفته نخست سال جدید میلادی (۲۰۲۵)، ۷۴ کودک در نوار غزه در نتیجه تداوم تجاوزات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

این در حالی است که از ۲۶ دسامبر (ششم دی) تاکنون هشت نوزاد به دلیل کاهش دمای بدن و شدت سرمازدگی جان خود را از دست داده‌اند.

پس از انتشار گزارش‌هایی پیرامون مرگ کودکان و نوزادان در نوار غزه به دلیل سرمازدگی و شدت سرما، دفتر کمک‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) اعلام کرد که محاصره رژیم صهیونیستی باعث یخ زدن کودکان تا حد مرگ می‌شود.

در این گزارش همچنین آمده است که ۱۵ ماه بمباران مداوم رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه، کوچ اجباری غیرنظامیان و حملات علیه مراکز بهداشتی و درمانی، تمامی کودکان غزه را در معرض خطر جدی قرار داده است.

دفتر کمک‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد در این گزارش اعلام کرد که چنین موارد فوتی‌ها فاجعه‌بار و غم‌انگیز است و کودکان نباید از شدت سرما جان خود را از دست بدهند، اما آنها در حال مرگ هستند زیرا رژیم صهیونیستی به‌طور سیستماتیک و هدفمند فلسطینیان را از سرپناه، غذا، مراقبت‌های بهداشتی و هر آنچه که برای زنده ماندن ضروری است، محروم می‌کند.

پیش از این نیز سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نسبت به افزایش مرگ کودکان در نوار غزه بر اثر سرمای شدید و کمبود سرپناه هشدار داد.

آوارگان در چادرهای پارچه‌ای و نایلونی با شرایط بسیار دشواری دست و پنجه نرم می‌کنند؛ کمبود وسایل اولیه زندگی، لباس گرم، و پتو از مشکلات اصلی آنها است.

در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

در نوامبر سال گذشته میلادی، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم را به دلیل جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha