محمدعلی ایزدخواستی اظهار کرد: در بافت تاریخی شهر اصفهان حدود ۴۰ پروژه حفاظتی در دست اقدام است که بعضی از این پروژهها شامل احیای بازارهای تاریخی همچون بازار قصر جمیران با ۹۵ درصد پیشرفت، احیای بیش از ۲۵ دهانه تاریخی از بازار حمام پنجشنبه با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت و مرمت خانههای تاریخی از جمله خانه ادیب، خانه کدخدا و خانه روضاتی است که هر کدام پیشرفت متفاوتی دارد.
وی افزود: مقرر است که بیشتر پروژهها تا پانزدهم اسفند سال جاری آماده بهرهبرداری شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با بیان اینکه یکی از اولویتهای مهم این سازمان حفاظت از بناهای تاریخی است، ادامه داد: یک مناره تاریخی در یکی از محلههای بومی شهر قرار داشت که بدون حفاظ رها شده بود و خودروهای عبوری به آن آسیب وارد میکردند. در این پروژه علاوهبر مقامسازی مناره، فضای پیرامونی آن نیز با ایجاد یک میدان شهری مناسب، ساماندهی شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره ارتباطات رسانهای شهرداری اصفهان، ایزدخواستی ادامه داد: این فضا بهگونهای طراحی شده است که به یک مکان رویداد فرهنگی و اجتماعی برای مردم محله تبدیل شود؛ چنین اقداماتی موجب شده است که این مناره نهتنها بهعنوان یک بنای تاریخی، بلکه بهعنوان بخشی از هویت فرهنگی محله برای مردم اهمیت دوچندان پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه این پروژه حدود ۹۵ درصد پیشرفت داشته است، ادامه داد: عملیات کفسازی و ساماندهی بافت انجام شده و تنها جدارهسازی محدوده باقیمانده است تا این میدانگاه تاریخی بهطور کامل در اختیار شهروندان قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات