محمدعلی طالبی در جمعبندی سفر امروز ۱۹ دی ماه به شهرستان فهرج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگرچه شهرستان فهرج در جمله مناطق کمبرخوردار است، اما ظرفیتهای فراوانی نیز دارد که باید به فعلیت درآیند.
وی بیان کرد: امیدواریم با تدوین سند توسعه چهار ساله شهرستان که بهزودی نهایی میشود، بتوانیم گامی جدی در راستای محرومیتزدایی، توسعه اقتصادی و اجتماعی و رفع مشکلات انباشته شده در دهههای گذشته برداریم.
استاندار کرمان، عمده مشکلات مطرح شده در این سفر را مربوط به زیرساختهای شهرستان دانست و گفت: کمبودهایی در حوزه راه، تأمین آب شرب، امکانات شهری، ماشینآلات موردنیاز و فضاهای آموزشی در شهر و روستاها وجود دارد.
وی تأکید کرد: با جهتگیری مشخص و برنامهریزی دقیق، تلاش خواهیم کرد تا در بازه زمانی کوتاهی، بهبود وضعیت زیرساختها را در شهرستان فهرج به نمایش بگذاریم و گامی مهم در راستای توسعه و پیشرفت این منطقه برداریم.
بنابراین گزارش، در سفر امروز استاندار کرمان به شهرستان فهرج، راه روستایی اللهآباد و دبیرستان دخترانه علیآباد بخش نگینکویر به بهرهبرداری رسید.
محور روستایی اللهآباد به طول دو کیلومتر با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان احداث شده و مسیر تردد ساکنان روستاهای خیرآباد و ابراهیمآباد را نیز تسهیل میکند.
دبیرستان (دورههای اول و دوم) دخترانه علیآباد نیز با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان شامل ۶ کلاس و ۶۰۰ مترمربع زیربنا در قالب طرح شهید رضا پناهی از محل اعتبارات ملی ساخته شده است.
همچنین امروز مجموعه فرهنگی ورزشی شهیدان برجی در مرکز دهستان برج اکرم شهرستان فهرج افتتاح شد.
این ورزشگاه در زمینی به مساحت حدود ۱۸۲۰ مترمربع با اعتبار دو هزار و ۳۵۰ میلیون تومان با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری برج اکرم ساخته شده است.
ساختمان دهیاری روستای عامریه فهرج نیز با متراژ ۲۰۰ مترمربع و اعتبار ۳۵ میلیارد ریال با حضور استاندار کرمان به بهرهبرداری رسید.
به گفته فرماندار فهرج، طی سه سال گذشته ۱۵ زمین چمن در این شهرستان افتتاح و ۲۰ هزار مترمربع به سرانه ورزشی شهرستان افزوده شده است.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمان امروز ۱۹ دی ماه طرح صنایع فرآوری خرمای روستای امامیه فهرج را نیز افتتاح کرد.
این کارخانه با ظرفیت سالانه ۱۰۰ تن فعالیت دارد و مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای خرید ملزومات آن هزینه شده و محصول این کارخانه به هند و روسیه صادر میشود و بازار داخلی آن سیستان و بلوچستان و مناطق شمالی کشور است.
انتهای پیام
نظرات