• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403101914190
  • خبرنگار : 50037

عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا:

برای رسیدن به قله‌ها نیازمند وفاق و همدلی هستیم

برای رسیدن به قله‌ها  نیازمند وفاق و همدلی هستیم

ایسنا/همدان عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه جامعه برای رشد و تعالی رسیدن به قله‌ها و آرمان‌ها نیازمند وفاق و همدلی است، گفت: جریانات سیاسی و اجتماعی باید در سایه وفاق و همدلی جایگاه خود را در بین مردم پیدا کنند.

علی اکبر عروتی موفق در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مسئله وفاق و همدلی یکی از مسائل مهم جوامع به شمار می‌رود و طبیعتاً جامعه ما هم برای رشد و تعالی رسیدن به قله‌ها و آرمان‌ها نیازمند به این همدلی است.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص امروز منطقه نیازمند به این هستیم که در بین آحاد جامعه ما وفاق و همدلی دو چندانی وجود داشته باشد تا با این وفاق و همدلی بتوانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

عروتی موفق با اشاره به بحث وفاق و همدلی از دو منظر لایه‌های مختلف عامه مردم و نیز وفاق جریانات سیاسی و اجتماعی، تصریح کرد: در زمینه وفاق و همدلی در بین لایه‌های مختلف عامه مردم در این رابطه ملت ایران اسلامی ثابت کرده‌اند که در رابطه با مسائل اجتماعی و ارتباط خود با نظام دارای وفاق هستند و در سالیان بعد از انقلاب در حوادث مختلف وفاق خود را به اثبات رساندند و پای آرمان‌های نظام ایستادند و برای این ایستادگی هزینه‌های هنگفتی پرداخت کردند.

وی با اشاره به وفاق و همدلی جریانات سیاسی و اجتماعی نیز بیان کرد: جریانات سیاسی و اجتماعی اگر می‌خواهند جایگاه خود را در جامعه پیدا کنند باید در سایه وفاق و همدلی این جایگاه را بیابند و در این راستا پا روی نفسانیات خود بگذارند و بین واقع‌گرایی و ایده‌آل‌گرایی توازن برقرار کنند و آسیب و شکاف‌ها را بشناسند و به دنبال التیام و ترمیم شکاف‌ها باشند.

عروتی موفق خاطرنشان کرد: فاصله‌هایی که بین مجموعه‌ها ایجاد شده تنها در سایه وفاق امکان ترمیم دارد و این امر نیاز به گذشت داشته که با گذشت کار را رو به جلو پیش ببریم.

وی ادامه داد: این مهم نیست که امروز چه کسی در مسند کار باشد، ما باید تابع صندوق رأی باشیم و بر اساس آنچه که از صندوق رأی بیرون می‌آید دست به دست هم دهیم و با همدلی و وفاق جامعه را با کمک یکدیگر رو به رشد و تعالی حرکت دهیم.

عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا یادآور شد: اگر قرار است عدالت در جامعه برقرار شود دیگر نباید برای ما فرقی کند که چه کسی در راستای اجرا و تحقق عدالت قدم برمی‌دارد همه باید کمک کنیم تا عدالت در جامعه ساری و جاری شود.

عروتی موفق با اشاره به تاکیدات فراوان به وفاق و همدلی در جای‌جای قرآن کریم، تصریح کرد: در راستی وفاق و همدلی ملی برای اجرای عدالت باید من و تو جناحی، سلیقه‌ای و شخصی را کنار بگذاریم همه با هم به این وفاق و همدلی کمک کنیم.

وی افزود: جناحی که از مجاری قانونی کشور عبور می‌کند و مسئولیت اجرایی می‌یابد همه باید کمک کنند آن جریان به درستی عدالت را در جامعه پیاده کند.

عروتی موفی با بیان اینکه برای رسیدن به وفاق ملی طبیعتاً سیاستگذاری‌هایی باید صورت بگیرد، گفت: از مصادیق بسیار مهم وفاق ملی دوران هشت سال دفاع مقدس بود که تمام جریانات در راستای دفاع مقدس حرکت کردند و همین وفاق ملی در عرصه دفاع از کشور مطرح شد و موجب آن شد که ما حماسه‌سازی‌های فراوانی را در آن دوران شاهد باشیم.

وی افزود: دوران دفاع مقدس نمونه بارز وفاق ملی بود که توانست ثمره بسیار شیرینی را به مردم کشور ما ارزانی بدارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha