• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403101914072
  • خبرنگار : 50416

عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر:

«وفاق ملی» سرعت پیشرفت کشور را افزایش می‌دهد

«وفاق ملی» سرعت پیشرفت کشور را افزایش می‌دهد

ایسنا/همدان عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر گفت: اگر همه با هم متحد شده و بر سر حل مشکلات مردم توافق کنیم و به دنبال راهکار برای حل مشکلات باشیم، سرعت پیشرفت کشور افزایش خواهد یافت.

دکتر محمد دشتی مرویلی در گفت‌و گو با ایسنا، معنای وفاق را همدلی، همکاری و همراهی دانست و اظهار کرد: وفاق ملی به عنوان یک اصطلاح سیاسی، همکاری و همراهی بین گروه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی است که به دنبال یک هویت مشترک ملی هستند.

دشتی مرویلی با تأکید بر اینکه اگر این گروه‌ها وفاق را قبول داشته باشند و در این مسیر حرکت کنند وفاق ایجاد می‌شود، افزود: وفاق و عدالت تاثیر متقابل بر یکدیگر دارند یعنی وفاق ملی می‌تواند باعث ایجاد عدالت اجتماعی شود و عدالت اجتماعی می‌تواند زمینه را برای ایجاد وفاق ملی فراهم کند.

وی ادامه داد: در واقع گام برداشتن در مسیر عدالت اجتماعی منجر به وفاق ملی می‌شود و عدالت اجتماعی می‌تواند زمینه‌ای برای پیشبرد وفاق ملی باشد بنابراین وفاق ملی از مسیر عدالت اجتماعی عبور می‌کند.

دشتی مرویلی با بیان اینکه طبق بیانات رهبر معظم انقلاب وفاق باید حول نظام اسلامی، احکام مقدسه اسلام، قانون اساسی و قوانین کشور شکل بگیرد، گفت: اگر وفاق حول قانون و اصول تعریف شده شکل بگیرد می‌تواند کار را به نتیجه برساند.

وی با اشاره به اینکه نباید وفاق ملی را به‌عنوان یک شعار در نظر گرفت، افزود: نباید عده‌ای را به این دلیل که اهل وفاق ملی نبودند، با برخورد چکشی حذف کرد، وفاق ملی می‌تواند به‌عنوان یک ابزار و شعار برای حذف برخی افراد استفاده شود که در این صورت در واقع ضد شعار عمل خواهد شد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر با تأکید بر اینکه باید محور وفاق ملی مشخص شود تا آنهایی که به این محور اعتقاد دارند، جذب شوند و همکاری کنند، گفت: پیش نیاز هر توسعه و پیشرفتی، همکاری، همراهی و همدلی همه اقشار جامعه است یعنی با حذف بخشی از جامعه، در واقع بخشی از نیروها و پتانسیل حذف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تشکیل کابینه دولت با استفاده از همه گروه‌های رسمی به وفاق ملی کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: انتصابات دولت یکی از مصادیق اصلی وفاق ملی است البته باید به وفاق بین‌المللی هم اعتقاد داشته باشیم و زمینه را برای ارتباط خوب با همسایگان ایجاد کنیم اما نباید از وفاق به‌عنوان ابزاری برای توجیه پذیرش نظام سلطه استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha