• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403101914069
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه در بازدید بامدادی از نانوایی‌ها مطرح کرد؛

ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم

ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه در بازدید از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در این واحدها را بررسی کرد.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، بامداد امروز(چهارشنبه، ۱۹ دی) از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد و ضمن بررسی کیفیت نان و ساعت فعالیت این واحدها، در گفت‌وگو با متصدیان این واحدها در جریان مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار کرمانشاه همچنین در گفت‌وگو با مردم، نظر آنان درباره نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در خبازی‌ها را جویا شد.

حبیبی در حاشیه این بازدید گفت: موضوع نان و کیفیت آن از مطالبات مردم است و امروز بازدیدی از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر داشتم تا هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع فعالیت نانوایی‌ها را بررسی کنم.

وی افزود: مردم انتظار دارند هم نان با کیفیت بهتری به دستشان برسد و هم خبازی‌ها صبح‌ها زودتر فعالیت خود را شروع کنند که این مسائل را بررسی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی هم حاصل شود.

استاندار: ارتقاء کیفیت نان در کرمانشاه را دنبال خواهم کرد

حبیبی ادامه داد: برخی خبازی‌ها هم درخواست داشتند سهیمه آرد بیشتری در اختیارشان قرار گیرد که این موضوع را نیز از طریق دستگاه‌های مربوطه پیگیری خواهم کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش افرادی که در نانوایی‌ها کار می‌کنند، عنوان کرد: این امر می‌تواند به ارتقاء کیفیت نان پخت شده در نانوایی‌ها کمک بسیاری کند.

وی گفت: پیگیری خواهیم کرد تا هم مشکلات خبازی‌ها مرتفع شود و هم نان با کیفیت بالاتری و در زمان مناسبی به دست مردم برسد تا موجب رضایتمندی آنان شود.

به گزارش ایسنا، حدود ۱۱۰۰ واحد خبازی در کرمانشاه در حال فعالیت هستند.

استاندار: ارتقاء کیفیت نان در کرمانشاه را دنبال خواهم کرد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۹

جهت پایان کار نانوایان درشب ساعتی را تعیین نمائید. در کرمانشاه متاسفانه برخی از مغازه داران در ساعات اولیه شب تعطیل مینمایند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۵:۵۴

باسلام و تشکر از استاندار فعال و انقلابی

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۷:۱۸

درود انشالله همه مسولین از خانه و محل کار بیرون بیاییند و درد مردم را بطور فیزیکی و حضور بررسی کنند نه از طریق پیغام و سایر فضاهای عمومی موجود

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۷:۲۶

کارخانجات آرد روی کیفیت و بهبود کیفیت آرد کار نمی کنند زیرا مطمن هستند هر آردی تولید کنند بدون چون و چرا فروخته شده است باید کیفیت آرد کارخانجات پایش بشود و نانوایان از واحدهای با تولید کیفی بیشتر خرید کنند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۷:۴۱

در نانوایی سنگک روی گونی آرد نوشته شده مخصوص لواش هیچ چیز درست و حسابی نیست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۸:۲۶

نان ها بیشتر شبیه پلاستیک هستند تا نان و خیلی هم سفت هستند و دارای سوختگی زیاد

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۸:۳۶

لطفا آرد باکیفیت را از کارخانجات بخواهید و نظارت تمام وقت داشته باشید باتشکر

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۹:۲۱

با سلام کیفیت بعضی از نانوایی‌های سنگکی خوب نیست خمیر بجای نان به مردم میدهند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۹:۵۱

احسنت به اقدام شایسته وخداپسندانه استاندارمحترم دکتر حبیبی دررابطه با رسیدگی به وضع کیفیت نان وحضوردرنانوایی های سطح شهر کرمانشاه ،توفیقات روزافزون برای این استاندارمحترمازخداوندمتعال خواستارم.

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۰:۰۱

سلام من خودم تو نانوایی کارمیکنم،کیفیت آرد خرابه که کیفیت نان خراب میشه، خودم شخصا به اداره غله زنگ زدم بابت خرابی آرد طرف برگشته میگه همینی که هست میخوای بخر نمیخوای تعطیلش کن

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۰:۰۸

کجای کرمانشاه ساعت ۷ شب نان داره متاسفانه فقط کرمانشاه که نان بی کیفیت

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۰:۳۶

مگر خودت جناب حبیبی مشکلات نانوایی‌ها را مرتفع کنی

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۰:۵۹

کم فروشی را حل کنید

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۱:۰۳

آردکرمانشاه کاملاًبی کیفیت هست.نانوایی هم کارش ایراد داره.هر۲روی کیفیت نان تاثیردارن.متاسفم که هیچ نظارتی روی کارشون نیست😔😔

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۱:۰۹

بزرگواری بفرما به وضعیت نانواداران بیچاره که زیر بار کرایه مغازه و کارگر و هزاران مشکل دیگه کمرشان خورد شده فکری بکن

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۱:۵۷

فکری هم به حال سبوس برای آرد بکنن ، حذف سبوس باعث هر چی بیماری شده ،

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۲:۴۷

در محله ما نانوایی سنگک کارمندان ایستگاه ۸ تا ساعت ۱۱ صبح کار مکنه بعد از ظهرم تعطیل کار نمکنه نا نشم نصف یک نان سنگک هر چقدرم محله کا رمندان شکا یت مکنند هیچ فا یدهای نداره

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۳:۰۱

سلام ممنون از استاندار محترم خواهشمند است شخصا پیگیر نان شهر کرمانشاه باشید ساعت کار بعداظهر ها چهارو نیم تعطیلی پنج ونیم لطفا رسیدگی مستعمر باشد انشااله

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۲۳:۲۹

درود جناب حبیبی استاندار محترم ، اگر نظارت باشد نانوایی ها ناچارند نان باکیفیت تولید کنند واقعا به جرات میشه بگی که نصف نان غیرقابل مصرف است کفران نعمت است خیلی وقته اصلا نظارتی نیست نیست لطفا بخاطر رضای خدا و دعای خیر مردم نظارت کنید.خداوند نگهدارتا

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۱:۴۸

یک نانوایی سنگک درشهرک بهداری هستش که فقط اونم دم غروب کارمیکنه

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۱:۵۴

یک نانوایی سنگک هستش درشهرک بهداری روبروی مرکز توانبخشی بهزیستی شهیدفیاض بخش واونم دم عصرهاشروع به کارمیکنه

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۲:۴۳

نانوایی کوچه ۱۴ کیانشهر درست روبروی دبیرستان دخترانه شهیدوطنپور کیفیت نانش افتضاحس به خاطر خداتذکری بهش بدین مالکشم شخص محترمی هست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۵:۳۰

سلام بر استاندار محترم جناب دکتر حبیبی لطفا در خصوص کیفیت نان در محلات تپه فتحعلی خان . جمخانه . بازرگانی خیابان ارتش و محلات حاشیه شهر در کل بیشتر پیگری شود چون مردم قوت غالبشان نان است سپا س گزارم

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۵:۴۰

سلام بیشتر نانوایی ها ی سطح شهر خصوصا یارانه کیفیت نان بسیار پایین دارند و بسیار هم شور هست وقتی اعتراض می کمی می گویند کیفیت آرد خراب است مجبوریم نک زیاد بزنیم خیلی از نانوا ها هر ساعتی بخوان شروع بکار می کنند و بعضا دو یا سه روز در هفته تعطیلد

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۷:۳۸

ای کاش یکی هم پیدا میشد وضعیت نان نانوایی‌های یزد رو بررسی میکرد نون خمیر دست مردم میدهند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۰۹:۳۷

واقعا تو بعضی نانوایی ها هم از نظر بهداشت هم از نظر کیفیت افتضاحن.یه نانوایی سنگکی تو گلستان نزدیک قنادی بابا نویل هست از ساعت ۱۱ اعلام می‌کنه نون تموم شده و فقط نون دونه ۱۴ هزار تومان میفروشه.با چه شماره ای این تخلفات رو گزارش بدیم؟

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۱۰:۳۱

اول از کارخانه های تولید آرد شروع کنید اونحارو درست کنید بقیه ش حله

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۰:۴۴

سلام خدمت استاندار محترم خواهشمندم به طور نا محسوس بازدیدی از نانوائ های روستای هم داشته باشید خوبه چونکه خودشان ساعت کار تعین میکنن نان سوخته و خمیری درست میکنن و اگر هم اعتراضی داشته باشی باهات درگیر میشن لطفا پیگیر شوید ممنونم

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۸:۲۸

درود برتو

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۸:۴۲

سلام- لطفاً گزینه فروش نایلون از روی کارت خوان نانوایی ها را حذف کنید . چون وقتی تقاضای نایلون میدی به جای آن چهارتا نان ثبت می کنند تا فرداش شصت درصد یارانه پول آن نانها را بگیرند.اگر روزی صد تا نایلون بشه چهارصد تا ثبت نان در کارت خوان که واویلاست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۲۱:۵۴

کیفیت نان در غرب کشور، ایلام ،کرمانشاه و لرستان صفر است در حالیکه بهترین گندم مال این استانهاست چرا؟

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۲۲:۵۸

احسنت بر استاندار دلسوز جناب دکتر حبیبی عزیز خدا خیرتون بده

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۰۱:۲۹

جهت بالا بردن کیفیت نان و جلوگیری از رانت و معافیا و سو استفاده بعضی افراد صاحب مغازه که قدیم چند تا نانوایی دارن و سهمیه میگیرن و بیچاره شاطر باید هرچی در میاره به صاحب مجوز کرایه های نجومی بده این عدالت نیست بهترین راه کار آزاد کردن قیمت آرد هست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۰۷:۲۲

ای کاش آبادان هم همین نظارت رو میکرد آبادان نازلترین کیفیت نان رو داره انگاری داری لاستیک میخوری به جای نان فکت درد میگیره تا بجویش بعدجویده نمیشه باید قورتش بدی که اونم مکافات معده درد و مصرف قرص معده رو داره ...

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۰۸:۲۹

با سلام . ضمن تشکر از استاندار محترم کرمانشاه.متاسفانه کیفیت نان بسیار پایین وبعضا نانوایی ها بخصوص سنگک کم فروشی میکنند ونان بی کیفیت و باوزن پایین دست مشتری می دهند.هیچ نظارتی نیست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۱۱:۲۹

متاسفانه در تهران نان با کیفیتی نیست،ما تو خیابان کمیل هستیم،نانوایی تافتون به جای سبوس ،معلوم نیست زرد چوبه یا رنگ در نون استفاده میکنه،نون زرده زرد میشه،نون سبوس دار معمولا رنگش تیره میشه.

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۲ ۰۲:۳۶

باسلام بنده جدیدأ مغازه نانوایی خریدم باجواز که گرفتم،خودم ویک شاطر که روزمزده مشغول کاریم دراین دوره فقط دارای ۳۳ کیسه آرد بوده ایم حالا شما خود حساب کنید با این هزینه از جمله گاز،برق،آب،پرداختی به شاطر،خریدن آرد وهزینه ی حمل،آیا مبلغی برایم میماند؟

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۰۶:۴۰

جناب استاندار به داد نانوایان برسید .معلوم کنید متولی کیست .