• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403101813811
  • خبرنگار : 50184

معاون استانداری کرمانشاه:

شهرداران پیگیر احداث بازارچه‌های محلی باشند

شهرداران پیگیر احداث بازارچه‌های محلی باشند

ایسنا/کرمانشاه معاون عمرانی استانداری کرمانشاه از شهرداران استان خواست تا نسبت به راه‌اندازی بازارچه‌های محلی در شهرهایشان پیگیری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، طهماسب نجفی، عصر امروز (۱۸ دی) در همایش شهرداران استان به افزایش روند ساخت و سازهای غیرمجاز در برخی شهرهای استان اشاره کرد و گفت: شهرداران به روند ساخت و سازهای غیرمجاز ورود کنند، چراکه بعدها معضلاتی همچون حاشیه نشینی را بوجود می‌آورد که خود شهرداری‌ها را گرفتار می‌کند.

معاون استانداری کرمانشاه همچنین بر لزوم اهتمام شهرداری‌ها برای راه اندازی بازارچه‌های محلی تاکید کرد و افزود: احداث بازارچه‌های محلی می‌تواند به ایجاد اشتغال در شهرها کمک کند، لذا از شهرداران می‌خواهم که نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها در این زمینه اگر در بحث زمین مشکل داشته باشند نیز ما کمک خواهیم کرد، به شرط اینکه شهرداران به جد پیگیر باشند.

نجفی در ادامه در خصوص گلایه شهرداران مبنی بر عدم تخصیص کامل اعتبارات اربعین گفت: برای ۱۷ شهری که در استان در مسیر زائرین اربعین حسینی بودند حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت، اما حدود ۴۰ درصد آن تخصیص پیدا کرده که پیگیر تخصیص مابقی آن هستیم.

وی همچنین از شهرداری‌ها خواست به منظور حل مشکلات درآمدی خود به سراغ  وصول مطالبات ماده ۱۰۰ و ۷۷ بروند.

مجمع شهرداری‌های کرمانشاه تشکیل شود

 نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز با بیان اینکه عمده امور زندگی مردم در شهر به شهرداری‌ها باز می‌گردد، اظهار کرد: شهرداری بیش از همه دستگاه‌های دیگر تکثر وظایف دارد، به همین دلیل میزان انتظارات از آن بیش از دستگاه‌های دیگر است و این درحالیست که بین خدمات و اختیارات این دستگاه فاصله‌ای جدی وجود دارد.

وی تاکید کرد: این مسئله شرایط نامناسبی را برای بسیاری از شهرداری‌ها رقم زده، به همین دلیل موضوع مدیریت یکپارچه شهری در کشور در دستور کار قرار گرفته که لایحه قانونی آن اکنون در مجلس شورای اسلامی است.

شهردار کرمانشاه اضافه کرد: تا زمانی که این لایحه به شکل قانون در می‌آید، پیشنهاد می‌شود که مجمع شهرداری‌های استان را در کرمانشاه تشکیل دهیم.

وی ادامه داد: این مجمع هر ماه با حضور دستگاه‌های ذیربط تشکیل شود تا چالش‌ها و مشکلات حوزه شهری کرمانشاه را در آن مورد بررسی قرار دهیم.

نوروزی در ادامه با بیان اینکه هیچ‌کدام از شهرهای ما روی برنامه ساخته نشده‌اند و برنامه ریزی شهری ندارند، گفت: در شهری مانند کرمانشاه مسئله جنگ و مهاجرت باعث شد تا این شهر روی برنامه ساخته نشود و حتی فاقد زیرساخت‌های اصلی برای برخی مشکلات شهری مانند دفع آب‌های سطحی است‌.

وی تصریح کرد: از طرفی این مسئله سبب شده تا در حال حاضر در شهر کرمانشاه ۳۶ محله در ۱۲۰۰ هکتار بافت فرسوده داشته باشیم که از گذشته به ما ارث رسیده است.

شهردار کرمانشاه در ادامه سخنانش به عدم وابستگی شهرداری‌ها به بودجه دولتی اشاره کرد و گفت: شهرداری‌ها خصوصا در کلانشهرها عمدتا به درآمد خودشان وابسته هستند که این درآمدها ناپایدار است و عمدتا براساس جرایم ساختمانی و تخلفات بناها کسب می‌شوند.

وی با بیان اینکه تبدیل درآمد ناپایدار به پایدار پروسه‌ای گام به گام است، عنوان کرد: باید سرمایه گذاران جذب شهر شوند تا گردش مالی در شهر شکل گیرد و شهرداری هم از آن سهم داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha