• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403101813410
  • خبرنگار : 50976

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر شیراز خبر داد:

تدوین لایحه برای حمایت از ساختمان‌های سبز/ ۷۰ درصد مصرف گاز مربوط به مصارف خانگی است

تدوین لایحه برای حمایت از ساختمان‌های سبز/ ۷۰ درصد مصرف گاز مربوط به مصارف خانگی است

ایسنا/فارس رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شیراز از تدوین لایحه‌ای برای حمایت از ساختمان‌های سبز خبر داد و بر ضرورت حمایت از این لایحه تأکید کرد.

امیر سجاد عابدی امروز، ۱۸ دی‌ماه در سمینار تخصصی راهکارهای نوین کاهش مصرف انرژی که در اداره گاز مرکزی استان فارس برگزار شد، گفت: لایحه‌ای برای حمایت از ساختمان‌های سبز تصویب شده و نیازمند حمایت از این لایحه هستیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده سبز بودن این ساختمان‌ها به حوزه مصرف بهینه انرژی برمی‌گردد و شهرداری مشوق‌هایی برای این ساختمان‌ها درنظر گرفته است، تصریح کرد: عمده تلاش‌ها علاوه بر فرهنگ‌سازی مصرف انرژی، باید افزایش تولید و توزیع انرژی باشد.

رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر شیراز با تصریح اینکه برای کنترل ناترازی انرژی باید در ۳ حوزه تولید، توزیع و مصرف انرژی برنامه‌ریزی داشته باشیم، گفت: ساده‌ترین راه کاهش مصرف مردم مصرف بهینه و صرفه‌جویی است.

وی بهترین راه برای کنترل مصرف انرژی، پیش‌بینی برای میزان تولید متناسب دانست و افزود: اگر می‌خواهیم کاهش مصرف انرژی داشته باشیم، باید فرهنگ‌سازی کنیم و این موضوع زمان‌بر است.

عابدی تصریح کرد: ۷۰ درصد مصرف گاز در زمستان مربوط به مصارف خانگی و ۳۰ درصد مربوط به صنعت است و البته در تابستان این موضوع برعکس می‌شود که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است.

رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر شیراز یکی از راه‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی را قانون ۱۹ مقررات ملی ساختمان دانست و گفت: عملاً دستورالعملی برای اجرا این قانون وجود ندارد.

قائم مقام سازمان علمی پژوهشی سپاه فجر استان فارس نیز در این همایش با اشاره به اینکه امروز با مشکل ناترازی انرژی دست به گریبان هستیم، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، صنعت و دانشگاه می‌توانند با همفکری بسیاری از مشکلات را حل کنند.

روح‌الله دلاویز با تأکید بر اینکه فارس شرکت‌های باظرفیت بالا در دانش‌بنیان دارد، اظهار کرد: نخبگان می‌تواند در حل مشکلات کشور، گره‌گشا باشند و این جلسات باید دوطرفه و به صورت علمی و تخصصی برگزار شده تا کبودها و خلأ‌ها برطرف شود.

وی صنعتگران و نخبگان دانش‌بنیان را حلقه‌های گمشده‌ای خواند که با به هم پیوستن صنعت و دانشگاه مشکل‌گشا خواهند بود به رشد و توسعه کشور کمک شایانی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha