ناصر آملی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه وفاق یعنی افراد با تفکرات متفاوت حول یک محور واحد کنار هم قرار گیرند، اظهار کرد: اگر چنین محوری وجود نداشته باشد، وفاق حاصل نمیشود و حتی ممکن است این مفهوم مورد سوءاستفاده افراد و جریاناتی قرار گیرد که اساسا به وفاق باور ندارند و فقط برای کسب موقعیت به آن متوسل میشوند.
وی افزود: این محور مشترک میتواند خواست عمومی مردم باشد و افراد و جریانات مختلف با هدف تحقق خواست عمومی مردم دور هم جمع شوند و با یکدیگر همکاری کنند. وگرنه اینکه جریانات سیاسی متفاوت که هیچ نظر و هدف مشترکی ندارند را کنار هم قرار دهید، باعث شکلگیری وفاق نخواهد شد. اکنون برخی اعتقادی به شعارها و اهداف دولت ندارند، چگونه دولت میتواند با این افراد به وفاق برسد؟ بالاخره باید یک محور مشترکی برای وفاق وجود داشته باشد.
دبیر حزب اتحاد ملت در خراسان رضوی ادامه داد: وفاق یعنی گروههای سیاسی مختلف در تمام مدتی که منتخب مردم بر سر کار است، به خواست مردم احترام بگذارند و منطبق بر سیاستهای دولت منتخب، با آن همکاری کنند، در غیر این صورت چنددستگی در سیاستگذاری و اجرا پیش میآید و اهداف دولت قابل تحقق نخواهد بود.
آملی اضافه کرد: به عنوان مثال یکی از اهداف دولت، بازگرداندن اساتید اخراجی به دانشگاههاست. آیا دولت میتواند افرادی را که در گذشته، باعث اخراج این اساتید شدهاند را همچنان به عنوان رئیس دانشگاه ابقا کند و سپس با وجود این افراد، موجبات بازگشت اساتید را فراهم آورد؟ در تمام عرصهها همین طور است. حتما وفاق باید با افرادی شکل گیرد که اعتقاد عملی به اهداف دولت چهاردهم دارند.
وی با تاکید بر اینکه قطعا وفاق حول اهداف دولت و خواست مردم باعث پیشرفت کشور خواهد شد، بیان کرد: دولت خواستههای مردم را نمایندگی میکند و اگر تمام گروههای سیاسی به دولت برای تحقق اهدافش کمک کنند، بخش بزرگی از مشکلات مردم حل خواهد شد. لذا جریاناتی که واقعا خود را دلسوز مردم و کشور میدانند، حداقل برای مدت چهار سال، تفکرات جناحی خود را کنار گذاشته و صرفا به خواست مردم و همراهی با دولت منتخب آنان تن دهند.
انتهای پیام
نظرات