• دوشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403101712843
  • منبع : نمایندگی فارس

استاندار:

زنگ خطر رشد منفی جمعیت در فارس به صدا در آمده است

زنگ خطر رشد منفی جمعیت در فارس به صدا در آمده است

ایسنا/فارس استاندار فارس با اشاره به آمار موالید و ازدواج در این استان، از به صدا درآمدن زنگ خطر رشد منفی جمعیت در این استان خبر داد.

حسینعلی امیری امروز، ۱۷ دی در جلسه شورای ثبت احوال استان فارس با بیان اینکه ثبت احوال امروز با زمان گذشته تفاوت دارد و تحولات زیادی را پشت سر گذاشته است، بیان کرد: اهمیت سازمان ثبت احوال در برنامه‌ریزی‌های مهم و اساسی کشور ضرورتی غیر قابل اجتناب است.

وی با اشاره به اینکه بدون استفاده از آمار و ارقام مدیریت و برنامه‌ریزی در امور مختلف کشور امکان‌پذیر نیست، تاکید کرد: البته نباید این موضوع را نادیده بگیریم که ارزش آمار و ارقام و داده‌های ثبت احوال به تحلیل و اقدامات پژوهشی است که بر اساس این آمارها باید انجام شود.

امیری ادامه داد: آمار و ارقام واقعیت‌ها، نیازها و حتی شرایط نگران‌کننده را به ما گوشزد می‌کنند که اگر با بررسی و تحلیل آن‌ها، راهکارهای مناسب و برنامه‌ریزی‌های لازم را تدوین و اجرایی نکنیم، استفاده ناقصی از این آمارها داشته‌ایم.

نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه بعضی از آمارهای سازمان ثبت احوال نگران‌کننده است، گفت: کاهش میزان موالید در سال‌های اخیر کشور را برای آینده نزدیک با بحران پیری و رشد منفی جمعیت مواجه می‌کند که علاوه بر هشداری برای به خطر افتادن امنیت و تمامیت ارضی، هزینه‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی را در مدیریت کشور افزایش می‌دهد.

استاندار فارس همچنین با بیان اینکه آمارها حاکی از به خطر درآمدن زنگ کاهش ازدواج است، بر لزوم فعالیت جدی کارگروه اجتماعی و امور خانواده در این زمینه و مطرح شدن موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تاکید کرد.

وی اضافه کرد: در برنامه‌ریزی‌ها و یافتن راهکارها باید اجرایی و قابل اندازه‌گیری بودن تصمیمات مدنظر قرار گیرد تا در یک بازه زمانی مشخص بتوانیم نتیجه فعالیت‌ها را بررسی کنیم که در چه نقطه‌ای قرار داشته و به کدام نقطه رسیده‌ایم.

استاندار فارس بر لزوم به‌روز رسانه مداوم پایگاه اطلاعات جمعیتی ثبت احوال تاکید کرد و افزود: این پایگاه از اهیمت ویژه‌ای برخوردار است و به روز بودن آن از این‌رو حائز اهمیت است که باید در برنامه‌ریزی‌های کلان استان مور بهره‌برداری متولیان امور قرار گیرد و امورات جاری مردم را تسهیل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، امیری همچنین تاکید ویژه‌ای بر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی مربوطه برنامه‌ریزی جدی و عملیاتی در این حوزه را مدنظر قرار داده و این برنامه‌ها را به گونه‌ای تدوین کنند که پیشرفت آن قابل سنجش، اندازه‌گیری و ارزیابی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۷ ۲۲:۰۳

سلام و هزاران سلام گل باران به خداوندی که خالق همه چهانیان است و مقام وعذت و مهربانی برای خداوندی هست که وسلام به کلام طلاییش قرآن شفا دهش که ه وقت خدا بخواهد همه ی کارها را درست میکند

avatar
دیروز ۰۱:۰۵

هیچ امنیت شغلی وجود ندارد به چه امیدی ازدواج کنند وبچه دار شوند

avatar
دیروز ۰۷:۱۵

باعرض سلام بااین همه مشکلات اقتصادی و تجملات هم یک بر قضیه کدام جوان جرات زن گرفتن هست آمار طلاق بیشتر از ازدواج هست،فرزند آوری هم همینه خانوادها ۰جرات بیش از یک فرزند ندارن اجاره خانه ها سنگین خرج مخارج تحصیل و دیگر مشکلات اعصاب چند فرزندی کسی نداره

avatar
دیروز ۱۰:۳۳

ناترازی در همه چیز داریم. با ناترازی جمعیت همه چی به تعادل خواهد رسید.

avatar
دیروز ۱۲:۵۴

با سلام مشکلات را همه میدون هم مسئولین و هم مردم عادی.مهم چاره اندیشی و اقدام و عمل هست.که متاسفانه در حد یک داروی مسکن شاید کمتر انجام میشود. اگر شغل با درآمد کافی برای عموم جامعه باشد و تورم هم کنترل بشود. همه چیز روی ریل طبیعی قرار میگیرد.