نادر آخوندی اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای شناسایی شده در دولت، مربوط به ورود دستگاههای اجرایی به موضوع خرید املاک و نگهداری آنها بود، زیرا در گذشته بسیاری از دستگاههای دولتی درگیر خرید املاک شدند و در عمل ملکداری به یک رویه رایج تبدیل شده بود، اما با سیاستگذاریهای جدید، تلاش شد املاک از حالت غیرمولد و بلااستفاده خارج شود و در جریان اقتصادی کشور قرار گیرد.
وی افزود: این سیاست که تحت عنوان «مولدسازی» مطرح شد، در دولت روند موفقی را طی کرد و توانست در بعضی بخشها گرههای اقتصادی را باز کند.
مدیرکل درآمد شهرداری اصفهان و مشاور شهردار در حوزه اقتصادی و مشارکتهای مردمی بیان کرد: شهرداری این کلانشهر با استفاده از این سیاست، اقداماتی در همین راستا انجام داد؛ بهعنوان مثال املاک موجود در شهر، چه آنهایی که متعلق به شهرداری بود و چه املاکی که در مالکیت شهروندان قرار داشت، اما سالها بلااستفاده و غیرمولد باقیمانده بود را شناسایی کرد و با همکاری اداره کل راه و شهرسازی و بهرهگیری از ظرفیتهای کمیسیون ماده ۵، پروندههای مربوط به این املاک تشکیل و فرایندی برای فعالسازی آنها آغاز شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، آخوندی بهبود سیمای شهری و تقویت جنبههای شهرسازی، فعالسازی زمینههای بلااستفاده و ایجاد گردش اقتصادی در شهر را از نتایج اجرای این طرح دانست و گفت: این طرح حتی برای املاک متعلق به بخش خصوصی نیز نتایج مثبتی داشته است، زیرا این املاک که سالها غیرمولد بود، دوباره به سرمایهای زنده برای صاحبانشان تبدیل شد.
وی با بیان اینکه نمونههایی از این اقدامات در مناطقی همچون ۵،۶،۱۳ و یک انجام شده و بعضی از این پروندهها به نتیجه رسیده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری بیشتر، به تقویت اقتصاد شهر و شهرداری کمک و فعالیتهای اقتصادی را در شهر پویاتر کنیم.
انتهای پیام
نظرات