• شنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403101510911
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل تامین اجتماعی استان:

دو سوم مستمری بگیران گیلان بازنشسته هستند

دو سوم مستمری بگیران گیلان بازنشسته هستند

ایسنا/گیلان مدیرکل تامین اجتماعی گیلان، بالغ بر نیمی از جمعیت استان را تحت پوشش دانست و گفت: ۱۲۶ هزار نفر معادل دوسوم کل مستمری بگیران استان را بازنشستگان تشکیل می دهند.

کیوان مرتضوی در گفت وگو با ایسنا، بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر معادل ۵۵ درصد جمعیت استان گیلان را تحت پوشش تامین اجتماعی دانست و اظهار کرد: از این تعداد، ۵۰۳ هزار نفر بیمه شده اصلی هستند.

وی با بیان اینکه ۱۹۶ هزار نفر مستمری بگیر(بازنشسته، از کار افتاده و بازمانده) داریم، افزود: ۱۲۶ هزار نفر معادل دوسوم کل مستمری بیگیران استان را بازنشستگان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان از پرداخت ماهانه دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی در بخش تعهدات بیمه ای خبر داد و خاطرنشان کرد: از این میزان، دو هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان به عنوان مستمری، ۶۰ میلیارد تومان در قالب مقرری بیمه بیکاری و ۲۰ میلیارد تومان بابت تعهدات کوتاه مدت شامل انواع غرامت ها و کمک هزینه ها پرداخت می شود.

مرتضوی با اشاره به افزایش پرداختی ماهانه به بازنشستگان به دنبال متناسب سازی حقوق، ادامه داد: به دلیل مهاجرپذیر بودن گیلان، حدود ۱۰ درصد از پرونده های مستمری استان که بالغ بر ۱۷ هزار پرونده را شامل می شود، انتقالی از سایر استان هاست.

وی یکی از اقدامات مهم سازمان تامین اجتماعی را تقبل و پرداخت ۵۰ درصد حق بیمه تکمیلی بازنشستگان دانست و گفت: طبق قرارداد گذشته تا پایان آبان ها نیمی از حق بیمه ۳۰۵ هزار تومانی که معادل ۱۵۲ هزار و ۵۰۰  تومان بود را پرداخت می کردیم و هزینه ماهانه به ۳۵ میلیارد تومان می رسید. این رقم در قرارداد جدید با افزایش به ۴۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر بیمه شده رسید که ۲۱۵ هزار تومان آن را سازمان می پردازد، لذا پرداختی ماهانه به ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اجرای طرح «کرامت رضوی» سازمان تامین اجتماعی از مهرماه امسال برای بازنشستگان، یادآور شد: تاکنون هزار بازنشسته در قالب ۱۸ کاروان به مشهد مقدس اعزام شدند که هزینه رفت و آمد این زائران تاکنون سه میلیارد تومان بوده و توسط سازمان پرداخت شده است.

وی در ادامه تعداد بیمه شدگان اختیاری تحت پوشش را ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر برشمرد و گفت: ۱۲۵ هزار نفر نیز بیمه حرف و مشاغل آزاد هستند که از این تعداد، ۴۵ هزار نفر در قالب بیمه زنان خانه دار قرارداد دارند، همچنین بیش از سه هزار بیمه شده دانشجویی در قالب بیمه مشاغل آزاد داریم.

مرتضوی، بیمه فراگیر خانواده ایرانی را فرصتی مناسب برای تمام افراد بالای ۱۸ سال دانست و گفت این افراد می توانند به عنوان بیمه شده اصلی تحت پوشش تامین اجتماعی قرار بگیرند و بعد از احراز شرایط قانونی سن و سابقه بیمه ای از مزایای بیمه همچون مستمری بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه ۲۹۰ هزار بیمه شده اجباری نیز در استان داریم، خاطرنشان کرد: این افراد مشمول قانون کار هستند و کارفرما موظف به بیمه کردن آنهاست؛ همچنین  ۲۵ هزار نفر کارگر ساختمانی، ۲۵ هزار نفر راننده و پنج هزار و ۵۰۰ نفر بافنده و فعال صنایع دستی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۵:۳۷

چرا بهزستی مستمری من معلول را واریز نمی کند