• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۲۳:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403101209489
  • خبرنگار : 50177

سرپرست معاونت سیاسی فرمانداری خرم‌آباد:

ایجاد آگاهی عمومی، تاثیرات مثبتی در کاهش آمار خودکشی دارد

ایجاد آگاهی عمومی، تاثیرات مثبتی در کاهش آمار خودکشی دارد

ایسنا/لرستان سرپرست معاونت سیاسی فرمانداری خرم‌آباد گفت: برگزاری نشست‌ها به شناسایی ریشه‌های مشکلات و ارائه راهکارهای عملی، به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و تقویت سلامت روانی و اجتماعی جامعه کمک کنند.

مریم پورسرتیپ در حاشیه جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان خرم‌آباد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه هدف از تشکیل این کارگروه، پرداختن به موضوعات حساس و حیاتی مانند خودکشی و طلاق و برنامه‌ریزی در خصوص کنترل و کاهش آن، به عنوان دو آسیب اولویت‌دار است، بیان کرد: چنین نشست‌هایی می‌توانند با شناسایی ریشه‌های مشکلات و ارائه راهکارهای عملی، به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و تقویت سلامت روانی و اجتماعی جامعه کمک کنند.

وی افزود: در طرح تقسیم کار ملی دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان متولی اصلی کنترل و کاهش خودکشی است و در حوزه طلاق، سازمان بهزیستی این مسئولیت را عهده‌دار است. البته این به معنای عدم مسئولیت سایر دستگاه‌ها نیست؛ بلکه چند دستگاه به عنوان همکار و برخی دستگاه‌ها به عنوان دستگاه معین برای همکاری در حوزه کنترل و کاهش این دو آسیب تعیین شده‌اند.

سرپرست معاونت سیاسی فرمانداری خرم‌آباد گفت: انتظار می‌رود دانشگاه علوم پزشکی لرستان و بهزیستی استان، کمیته‌های کاری کنترل و کاهش خودکشی و طلاق در شهر خرم‌آباد را تشکیل و با برنامه‌های عملیاتی مبتنی بر پیشگیری اقدام به شناسایی گروه‌های پرخطر و خانواده‌های آنان کرده  و فعالیت‌های مشاوره‌ای لازم و اقدامات مبتنی بر پیشگیری را در سرلوحه کار خود قرار دهند.

پورسرتیپ تصریح کرد: دانشگاه‌ها، مدارس، رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، ائمه جمعه و جماعت، ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه قضایی و سایر ارگان‌ها می‌توانند در کنار بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با ایجاد آگاهی عمومی، تاثیرات مثبتی در کاهش آمار خودکشی داشته باشند.

وی تاکید کرد: کنترل و کاهش همه آسیب‌های اجتماعی نیازمند تعامل همه جانبه دستگاه‌هاست و در این صورت است که از موازی‌کاری جلوگیری می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه طلاق یکی از سخت‌ترین تجربیاتی است که برخی خانواده‌ها ممکن است با آن روبرو شوند و این فرایند نه تنها برای زوجین بلکه برای فرزندان و حتی اطرافیان هم چالش برانگیز است، گفت: دلایل طلاق متعدد هستند که از عدم تفاهم گرفته تا مشکلات مالی، خشونت خانگی، اختلاف فرهنگی و اجتماعی هستند بنابراین انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهش در این خصوص ضرورت دارد آسیب‌شناسی لازم در شهر خرم‌آباد صورت گیرد چرا که دلایل طلاق حتی از محله‌ای به محله دیگر متفاوت است.

 پورسرتیپ با اشاره به پیامدهای زیان بار طلاق تصریح کرد: طلاق بر روابط اجتماعی فرد تاثیر منفی می‌گذارد و مشکلات اقتصادی و سردرگمی و اضطراب فرزندان و مشکلات روانی از عواقب طلاق است.
سرپرست معاونت سیاسی فرمانداری خرم‌آباد با بیان اینکه دستگاه‌های متولی باید با انجام خدمات مشاوره‌ای و تقویت مهارت‌های زندگی به دنبال ارتقاء مهارت‌های زوجین باشند، خاطرنشان کرد: در طرح تقسیم کار ملی بهزیستی به عنوان متولی اصلی کنترل و کاهش طلاق در نظرگرفته شده که باید کمیته کاری طلاق را با همکاری سایر دستگاه‌هابه عنوان همکار راه‌اندازی و ضمن برگزاری جلسات ماهیانه به دنبال اقدامات عملی برای کنترل و کاهش طلاق باشند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha