علی مظفری، امروز(۱۲ دی) در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از این پروژه، با بیان اینکه پروژه هتل بیمارستان ماد کرمانشاه سال ۱۳۹۶ کلید خورد، اظهار کرد: این پروژه هفت سال قبل توسط حدود ۵۰ نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص استان با تشکیل شرکت مادگستر و خرید یک اسکلت ساختمانی از شرکت خانه، واقع در بلوار تاق بستان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، مظفری تصریح کرد: پروژه هتل بیمارستان ماد کرمانشاه در ۱۴ طبقه و در مساحت ۲۳ هزار متر مربع در حال احداث است.
مظفری با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه با چهار هدف آغاز شد، افزود: تبدیل کرمانشاه به قطب گردشگری سلامت و جذب بیماران از اقلیم کردستان عراق، اشتغالزایی برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم، کاهش بار ترافیکی مرکز شهر کرمانشاه با استقرار ۱۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در این مرکز درمانی و راه اندازی مرکز رفاهی و اقامتی در کنار مرکز درمانی از جمله اهداف احداث این پروژه بود.
وی پیشرفت فیزیکی کنونی این پروژه را ۸۰ درصد اعلام کرد و گفت: برای اتمام پروژه به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز داریم.
مدیرعامل پروژه بیمارستان هتل ماد کرمانشاه با اشاره به گرهای که پیش روی اتمام این پروژه بوجود آمده، عنوان کرد: عدم تفکیک سند زمین این پروژه از زمینهای شرکت خانه باعث شده تا شهرداری پروانه پایان کار پروژه را صادر نکند و این مسئله مانع از این که شده تا بتوانیم برای ادامه پروژه وام دریافت کنیم.
وی تصریح کرد: تاکنون حدود ۸۰ میلیارد تومان وام برای این پروژه مصوب شده و میراث فرهنگی نیز از طریق صندوق توسعه ملی درخواست ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات را برای ما داده است، اما با توجه به موانعی که گفته شد، امکان جذب این تسهیلات وجود ندارد.
مظفری خاطرنشان کرد: در صورتی که این موانع برطرف شود، پروژه برای هفته دولت سال آینده آماده افتتاح و بهره برداری خواهد بود.
موانع اتمام پروژه ظرف ۲ ماه باید رفع شود
در ادامه استاندار کرمانشاه نیز از پروژه هتل بیمارستان ماد به عنوان یکی از پروژههای مهم حوزه گردشگری سلامت در استان نام برد و افزود: این پروژه با سرمایه گذاری بخش خصوصی و خود پزشکان در حال احداث است و با توجه به پیشرفت قابل توجه پروژه تنها با یک حرکت و اقدام جدی میتوان موانع پیشرفت آن را رفع کرد تا به سرانجام برسد.
منوچهر حبیبی بااشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی این پروژه عنوان کرد: باتوجه به مشکلی که در بحث صدور پروانه پایان کار و تفکیک سند این پروژه وجود دارد، باید ظرف دو ماه آینده این دو مشکل کاملا رفع شود.
وی افزود: ظرف یک ماه آینده شخصا بازهم از این پروژه سرکشی خواهم داشت و در جریان روند رفع موانع آن قرار خواهم گرفت.
حبیبی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه در حوزه گردشگری سلامت یکی از قطبهای کشور است، اظهارکرد: پروژههایی همچون این هتل بیمارستان علاوه بر اینکه در حوزه گردشگری به استان کمک میکند، در بحث درمانی نیز یک نیاز اصلی برای مردم است.
وی افزود: پروژههای اینچنینی هم میتواند به رفع کمبودهای حوزه درمان استان کمک کرده و هم بار ترافیکی در مرکز شهر را به واسطه تجمع پزشکان در این نقطه کاهش دهد.
استاندار کرمانشاه رونق اقتصادی منطقه و اشتغالزایی را از دیگر مزیتهای احداث پروژههای هتل بیمارستانها در سطح استان خواند و گفت: به واسطه همین مزیتهاست که از اجرای چنین پروژههایی حمایت خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه توریسم درمانی یکی از اولویتهای جدی ما در استان به شمار میرود و میتواند به رونق اقتصادی منطقه کمک کند، بنابراین برای حل مشکلات پروژههای هتل بیمارستانی استان اقدام خواهیم کرد.
حبیبی یادآور شد: در حال حاضر پزشکان حاذقی در سطح استان وجود دارد و یکی از قطبهای درمانی کشور محسوب میشویم و از طرفی فرصت همجواری با کشور عراق را نیز داریم، بنابراین باید از این ظرفیتها به نحو خوبی استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات