• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403101209280
  • خبرنگار : 50184

بازدید استاندار از ۴ پروژه گردشگری و گردشگری سلامت کرمانشاه

بازدید استاندار از ۴ پروژه گردشگری و گردشگری سلامت کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه از چهار پروژه گردشگری و گردشگری سلامت استان شامل هتل بیمارستان ماد، هتل بیمارستان حکیم، هتل ناصری و هتل جمشید۲ بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، امروز(۱۲ دی) ابتدا از پروژه هتل بیمارستان ماد بازدید کرد که به واسطه برخی مشکلات در حوزه شهرداری، امکان دریافت تسهیلات جدید را برای اتمام پروژه ندارد که در این بازدید استاندار تاکید کرد ظرف دو ماه  آینده این موانع برطرف شود. 

منوچهر حبیبی در ادامه بازدید خود به سراغ پروژه هتل جمشید۲ رفت. پروژه‌ای که به گفته داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا نوروز امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر هتل جمشید یک با ظرفیت ۴۰ اتاق و ۱۲۰ تخت پذیرای مسافران و گردشگران است، اظهارکرد: پروژه هتل جمشید۲ واقع در تاق بستان و مقابل هتل فعلی، در مساحت ۹۰۰ متر در چهار طبقه در حال احداث است. 

وی افزود: این پروژه پس از تکمیل با حدود ۳۰ اتاق، ۸۰ تخت جدید را به ظرفیت تخت‌های اقامتی استان اضافه خواهد کرد. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان پیشرفت فیزیکی کنونی این پروژه را ۸۰ درصد اعلام کرد و گفت: طبق برنامه ریزی‌ها این پروژه تا نوروز امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید. 

وی متذکر شد: این پروژه پس از افتتاح و بهره برداری زمینه اشتغال حدود ۵۰ نفر را در سطح استان فراهم خواهد کرد. 

فرمانی گفت: به منظور تسریع در اجرای روند پروژه از طریق صندوق توسعه ملی ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات را برای آن درخواست داده‌ایم و از مسئولین ارشد استان می‌خواهیم که برای تسریع  در روند پرداخت آن پیگیری داشته باشند. 

به گفته این مسئول، بخش خصوصی تاکنون برای اجرای این پروژه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار صرف کرده است. 

موانع میراثی هتل پنج ستاره ناصری رفع می‌شود

استاندار کرمانشاه در ادامه بازدیدهای امروز خود سراغ پروژه هتل پنج ستاره ناصری واقع در بلوار تاق بستان رفت. محمدرضا ناصری سرمایه گذار این پروژه در جریان این بازدید اظهارکرد: این پروژه سال ۱۳۹۱ کلید خورده و در مساحت ۲۳ هزار متر مربع دارای ۸۰ سوئیت و ۱۳۵ اتاق است. 

وی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۷۵ درصد اعلام کرد و گفت: تاکنون حدود هزار میلیارد تومان در این پروژه سرمایه گذاری صورت گرفته و برای اتمام فاز اول آن که بخش هتلینگ است، به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم. 

سرمایه گذار پروژه با بیان اینکه فاز دوم پروژه تفریحی و سرگرمی است، عنوان کرد: با اتمام پروژه در سال ۱۴۰۵ حدود ۶۵۰ نفر به صورت مستقیم در آن مشغول به کار خواهند شد. 

وی یکی از عوامل اصلی کندی این پروژه در سالهای گذشته را موانع میراثی اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه این پروژه در مجاورت محوطه باستانی شکارگاه واقع شده، در بحث ارتفاع با موانع میراثی مواجه شده است. 

استاندار کرمانشاه پس از توضیحات سرمایه گذار، از مدیرکل میراث فرهنگی استان خواست تا برای حل این مشکل در اسراع وقت اقدام کند که مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز قول رفع مشکل را داد. 

فاز توسعه‌ای بیمارستان حکیم کرمانشاه احداث می‌شود 

استاندار کرمانشاه در بازدید پایانی خود سری هم به هتل بیمارستان حکیم زد. پروژه‌ای که بنا به گفته محمدرضا هدایتی مدیرعامل بیمارستان سال ۱۳۹۵ استارت خورده و در سال ۱۴۰۰ با صرف ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسیده و اکنون یکی از بیمارستان‌های مطرح کشوری است. 

مدیرعامل بیمارستان حکیم کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه طی سه سال گذشته تلاش شده تا این بیمارستان به یکی از برندهای غرب کشور تبدیل شود، عنوان کرد: سال گذشته این بیمارستان به عنوان دومین بیمارستان خصوصی برتر کشور انتخاب شد و در بین کل بیمارستان‌های خصوصی، دولتی و نظامی کشور در جایگاه پنجم ایستاد. 

وی خاطرنشان کرد: از سال گذشته در تلاش هستیم تا با شرکت در ایزوهای بین المللی بتوانیم از کشورهای دیگر نیز جذب بیمار داشته باشیم. 

هدایتی ادامه داد: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته حدود ۹۲ درصد از بیمارانی که به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، از خدمات آن راضی هستند. 

وی میزان اشغال تخت در این بیمارستان را حدود ۱۰۰ درصد اعلام کرد و گفت: علاوه بر کرمانشاه، از استان‌های اطراف و کشور عراق نیز پذیرش بیمار داریم. 

مدیرعامل بیمارستان حکیم کرمانشاه در ادامه از تلاش برای اجرای فاز دوم پروژه نیز خبر داد و گفت: در صورتی که حمایت استانی را داشته باشیم، فاز دوم و توسعه‌ای پروژه را که شامل بخش هتلینگ با ظرفیت ۱۵۰ تخت برای بیماران عراقی و بخش درمانی است را ظرف مدت پنج سال به اتمام خواهیم رساند. 

برای هر پروژه برنامه زمانبندی تعیین می‌کنیم 

به گزارش ایسنا، استاندار کرمانشاه در پایان این بازدیدها در جمع خبرنگاران، با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری و گردشگری سلامت در استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از نیازهای اصلی در حوزه گردشگری وجود زیرساخت‌ها خصوصا زیرساخت‌های اقامتی است، در حال حاضر تعدادی پروژه در این زمینه در استان در حال احداث است. 

منوچهر حبیبی افزود: در بازیدی که امروز از این پروژه‌ها داشتیم، عمده مشکل آنها در حوزه بانکی و تسهیلات بود که هم از طریق استان و هم از طریق کشور پیگیری‌هایی را برای حل این مشکلات خواهیم داشت. 

وی خاطرنشان کرد: اگر این اعتبارات و تسهیلات به این پروژه‌ها تزریق شود، باتوجه به اینکه پیشرفت فیزیکی بالایی دارند، می‌توانند سریعتر به نتیجه برسند و تکمیل شوند. 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برای هرکدام از این پروژه‌ها برنامه زمانبندی تعیین شده، عنوان کرد: مسئولیت هرکدام از دستگاه‌های اجرایی را در قبال این پروژه‌ها مشخص کرده‌ایم و از آنها خواسته‌ایم تا پیگیر کارها باشند. 

وی یادآورشد: شخصا هر دو ماه یکبار از این پروژه‌ها بازدید خواهم داشت و درجریان آخرین روند اجرای آن‌ها قرار خواهم گرفت. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha