• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403101209268
  • منبع : نمایندگی فارس

مشاور وزیر بهداشت:

کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرد

کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/فارس رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، کاهش مصرف شکر، نمک و چربی و فست‌فودها را از جمله اقدامات ریشه‌ای در حوزه سلامت عنوان کرد که باید در برنامه‌ریزی‌های این حوزه مورد توجه قرار گیرد و نسبت به آن آگاهی لازم ایجاد شود.

حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دی‌ ماه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر اهمیت برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری دست‌اندرکاران امر سلامت جامعه، بر فرهنگ‌سازی در این حوزه تاکید کرد.

مشاور وزیر بهداشت، آموزش را بنیانی برای ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دانست که به توسعه کشور می‌انجامد.

وی ایجاد آگاهی در سطح جامعه را رسالت مهم متولیان امر سلامت برشمرد و افزود: در ارتقای سلامت جامعه، لازم است ریشه‌های خطر و تهدید سلامت، شناسایی و معرفی شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی‌ دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با بیان اینکه آگاهی و فرهنگ‌سازی، موجب تقدم یافتن پیشگیری بر درمان می شود، اظهار کرد: از جمله دغدغه‌های مردم در حوزه سلامت، تامین دارو و درمان است که با تمرکز بر پیشگیری، شاهد کاهش این چالش‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha