• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403101209255
  • خبرنگار : 50040

عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی عنوان کرد

هدفگذاری ۱۰ میلیون تنی محصولات گلخانه ای در کشور

هدفگذاری ۱۰ میلیون تنی محصولات گلخانه ای در کشور

ایسنا/گیلان عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی، از هدفگذاری ۱۰ میلیون تنی محصولات گلخانه ای در برنامه هفتم خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ هزار هکتار گلخانه داریم.

علی اصغر محمدی امروز، ۱۲ دی ماه در مراسم تودیع و معارفه مدیر شرکت شهرک های کشاورزی استان گیلان، تامین امنیت غذایی را یکی از تکالیف برنامه هفتم با محوریت وزارت جهاد کشاورزی دانست و اظهار کرد: امروز امنیت غذایی کشور ما وابسته به برنامه ریزی های بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به اهمیت تامین پروتئین از جمله گوشت، مرغ و تخم مرغ به عنوان دغدغه سازمان های جهاد کشاورزی در استان ها، افزود: جهاد کشاورزی امروز بر بازار متمرکز شده و در راس ستاد تنظیم بازار برای تامین اقلام غذایی و تولید محصولات استراتژیک قرار دارد.

عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی کشور، محصولات باغی و زراعی را در تامین امنیت غذایی بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: به دنبال بهره وری منابع پایه بخش کشاورزی هستیم و لذا یکی از اهداف شرکت شهرک های کشاورزی از ایجاد شهرک های گلخانه ای، ارتقای بهره وری است تا بتوانیم آب و انرژی را مدیریت کنیم.

محمدی حمایت دولت از شبکه های آبیاری تحت فشار را در راستای بهره وری آب و خاک دانست و متذکر شد: یکی از تکالیف مهم برنامه هفتم، شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی است که این مهم در شهرک های کشاورزی و گلخانه ها محقق می شود، زیرا هیچ محصولی تولید نخواهد شد؛ مگر اینکه پروانه تامین و بهره برداری داشته باشد.

وی از دیگر تکالیف برنامه هفتم را ارزآوری و عدم وابستگی به صادرات نفتی دانست و خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان فعال در شهرک های کشاورزی صادرات محور هستند.

عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی از هدفگذاری ۱۰ میلیون تنی محصولات گلخانه ای در برنامه هفتم گفت که اکنون حدود یک چهارم آن اجرا شده و اضافه کرد: ۲۵ هزار هکتار گلخانه داریم که باید به ۱۰۰ هزار هکتار برسد.

وی ایجاد و توسه شهرک های گلخانه ای، دام پروری و شیلاتی را در دستور کار شرکت شهرک های صنعتی دانست و ادامه داد: دولت اراضی مستعد زیرسازی شده را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد و لذا باید برای سرمایه گذار در بخش کشاورزی از طریق زمین و تسهیلات و حمایت و معافیت و... جذابیت ایجاد کنیم.

محمدی با تاکید بر لزوم ایجاد امنیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، بیان کرد: شرکت شهرک های کشاورزی بهترین فرصت برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است. یکی از مشکلات بخش کشاورزی، مدیریت الگوی کشت است و لذا امکان مدیریت الگوی کشت در شهرک های کشاورزی وجود دارد.

وی با اشاره به مزیت های گیلان در حوزه نیروی انسانی و منابع پایه کشاورزی، یادآور شد: بخش کشاورزی می تواند مشکل اشتغال استان را حل کند.

عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی خواستار ایجاد شهرک های شیلاتی در گیلان شد و بیان کرد: باید از ظرفیت ساحل و دریای خزر برای تحقق اقتصاد دریامحور بهره بگیریم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم بهرنگ فرید به عنوان سرپرست شعبه شرکت شهرک های کشاورزی استان گیلان معرفی شد و از زحمات مهدی واعظی قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha