رئیس هیئت داوری سفیران صلح هدایت کشور امروز چهارشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۳، در این مراسم با اشاره به اصل ۱۲ قانون اساسی اظهار کرد: استحکام خانواده در جامعه اسلامی براساس این اصل برعهده دولت است که آمار طلاق اخیراً در سطح جامعه افزایشی شده که این برای جامعه اسلامی خوب نیست و باید با تلاش و کوشش و راهکارهای فرهنگی و مذهبی به استحکام خانواده کمک کنیم زیرا پایه و اساس هر جامعهای خانواده است.
چاووشی افزود: از طریق هیئتهای صلح، شورایهای حل اختلاف و نهاد داوری میتوان از اختلافات خانوادگی و طلاق جلوگیری کرد.
عمران علیمحمدی، رئیس کل دادگستری استان ایلام نیز در این مراسم گفت: داوری برای این در سند تحول و تعالی قوه قضاییه ذکرو تاکید شده است که در همه قراردادهای خصوصی طرفین می توانند شرط کنند که در صورت اختلاف بین آنها به شخص ثالثی یا یکی از آنان بهعنوان داور مراجعه شود و اختلاف را حل و فصل کنند.
این مسئول افزود: در مسائل خانوادگی که مصادیق آن اکمل است مردم بدون مراجعه بهدستگاه قضایی باید بتوانند از نهاد داوری استفاده کنند و اختلافات خود را در داوری حل و فصل کنند.
وی اظهار کرد: در این نهاد که جدید ایجاد شده اصل بر این است که اول موضوعات مورد اختلاف در هیئت های صلح یا شوراهای حل اختلاف به صلح و سازش ختم شده و اگر صلح و سازش ایجاد نشد به داوری ارجاع شود که در بستر اجتماع حل و فصل شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان ایلام، وی افزود: با این رویکرد ورودی دستگاه قضایی کاهش می یابد و این امر باعث میشود که قضات این فرصت را پیدا کنند که پروندههای سنگین و پروندههایی که با نظم عمومی و امنیت اجتماعی مرتبط است را با دقت و تامل بیشتری رسیدگی کنند.
انتهای پیام
نظرات