سعدالله پورمیرزا با حضور در ایسنا اظهار کرد: ما از مسئولان ارشد استانی انتظار کمک مالی برای تأسیس یک خوابگاه مناسب و شایسته را داریم، با وجود اینکه بخشی از دهکده ورزشی آموزش و پرورش در حال شکلگرفتن است، ولی هنوز خوابگاه مناسب برای آن احداث نشده است، با این وجود زمین برای ساخت این خوابگاه وجود دارد و تنها نیازمند بودجه مناسب برای ساخت این خوابگاه هستیم، این خوابگاه صرفاً برای آموزش و پرورش نیست و برای کل استان قابل استفاده خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغههای اصلی ما برای پیشرفت ورزش بخصوص در حوزه آموزش و پرورش استان ایلام ایجاد دهکده ورزش آموزش و پرورش در ایلام است، در طول سالهای گذشته این یکی از دغدغههای اصلی ما بوده است، فضای موجود برای این طرح وجود دارد و بخشی از این دهکده ورزشی شکل گرفته است.
پورمیرزا گفت: نگاه مجموعه آموزش و پرورش به بحث تربیت تکساحتی نیست و همه شش ساحت آموزش را مد نظر قرار میدهیم، در ورزش هم به همین شکل است، یعنی ما یک نگاه تربیتی داریم و به دنبال این هستیم که یک انسان کامل را پرورش دهیم.
وی گفت: توسعه ورزش همگانی مبنای کار ما است و به دنبال این هستیم که استعدادهای برتر در حوزه ورزش را شناسایی کنیم، استعدادیابی دانشآموزان یعنی هدایت آنها به مسیری که میتوانند در آن پیشرفت کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان ایلام ادامه داد: توانستیم با اعتبارات تخصیص داده شده توانستیم تا کنون ۶۰ هزار مترمربع زمین ایجاد کنیم.
وی گفت: یکی از طرحهای جالب که سال گذشته آغاز شد، طرح ۱۰۰ روز و ۱۰۰ مسابقه بود که در مدارس دخترانه بهشکل مسابقه دژبال و در مدارس پسرانه به شکل مسابقه فوتسال برگزار شد، یکی دیگر از طرحها دختران آفتاب ایران بود، که در بین مدارس عشایری برگزار شد که بهدنبال همین طرح توانستیم دو کفپوش فضای باز در مدارس ایجاد کنیم.
پورمیرزا افزود: اگر معلمان از سلامت و شادابی کافی برخوردار نباشند قطعاً برنامههای آموزش و پرورش پیش نخواهند رفت به همین دلیل ما اعلام کردیم که فضاهای ورزشی در اختیار معلمان قرار بگیرند و همچنین مسابقات ورزشی نیز در بین آنها برگزار شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش تصریح کرد: قطعاً ما نمیتوانیم در یک یا دو ساعت برنامه کلاس تربیتبدنی تمام استعدادها را کشف و آنها را به مراکز خاص معرفی کنیم. به همین دلیل یک راهکار خوب برای این موضوع که داریم کانونهای ورزشی هستند، معلمان ورزشی که اکثراً خود مربی ورزش نیز هستند، دانشآموزان مستعد را به این کانونها معرفی میکنند.
پورمیرزا گفت: ما به دنبال این هستیم که ورزش را به خانوادهها معرفی کنیم، ممکن است بسیاری از خانوادهها در خصوص ورزش دچار بیرغبتی باشند، ما باید برای مردم این مسئله را مطرح کنیم که فعالیت بدنی یک نیاز اساسی و ضروری برای رشد، سلامتی و ارتقا فرد است.
وی ادامه داد: با وجود اینکه زیرساختهای ورزشی در سالهای اخیر ارتقا یافته است، ولی ما نیازمند این هستیم که دیدگاه و نگرش خانواده و آحاد جامعه را به سمت تحرک و پویایی ارتقا دهیم، در حال حاضر پدیده چاقی در سطح جامعه ما بویژه در بین دانشآموزان و حتی در دنیا نیز به یک معضل تبدیل شده است.
پورمیرزا افزود: بسیاری از خانوادهها بیشتر نگران آموزش و یادگیری بچهها هستند و به تحرک و ورزش توجه کمتری دارند، به همین دلیل ما باید خانوادهها را به سمت تحرک بیشتر و ورزش تشویق کنیم، خانوادهها باید برای دانشآموزان خود برنامهریزی کنند که هم درس خود را بخوانند و هم در کنار آن ورزش کنند.
انتهای پیام
نظرات