• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403101208953
  • خبرنگار : 71489

رئیس کمیته محیط زیست مجلس خبر داد

رسیدگی به ترک فعل دستگاه‌ها و مسئولانی که قانون هوای پاک را اجرا نکردند، کلید خورد

رسیدگی به ترک فعل دستگاه‌ها و مسئولانی که قانون هوای پاک را اجرا نکردند، کلید خورد

رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس از آغاز بررسی ترک فعل مسوولان که قانون هوای پاک را اجرا نکرده‌اند در مجلس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سمیه رفیعی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در حاشیه برگزاری جلسه بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون هوای پاک در مجلس گفت: یکی از وظایف اصلی مجلس نظارت بر حسن انجام اجرای قانون است. در این راستا و با توجه به درخواست‌های مردمی، کمیسیون موضوع بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی را در اجرای قانون هوای پاک با تمامی مجریان مورد بررسی قرار داد.

وی افزود: در این جلسه به صراحت از تمامی مسوولان دستگاه‌های اجرایی پرسیده شد که آیا تکالیفی که قانونگذار برعهده شما گذاشته قابل انجام بوده است که همگی اعلام کردند امکان اجرای قانون را داشته‌اند. در عین حال به دستگاه‌ها اعلام شده است که اگر مشکلی در اجرای قانون دارند، مراتب را در لایحه‌ای به مجلس ارایه کنند.

رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس با اشاره به گزارش‌های ارائه شده توسط دستگاه‌های اجرایی و گزارش دیوان محاسبات درخصوص صحت‌سنجی آنها گفت: به این نتیجه رسیدیم که اراده جمعی توسط دستگاه‌های مسوول برای اجرای قانون هوای پاک وجود نداشته است لذا مجلس در راستای نقش نظارتی خود و اجرای قانون هوای پاک و احقاق حقوق حقه شهروندان برای دستیابی به هوایی سالم موضوع ترک فعل مسوولان متخلف را در دستورکار قرار داده است.

رفیعی گفت: از ۲۳ دستگاهی که در قانون هوای پاک مسوولیت مستقیم دارند اثربخشی ۱۱ دستگاه از بقیه بیشتر است که عملا اکثریت آنها در کوتاهی‌ها در اجرای قانون مشارکت داشته‌اند.

وی ادامه داد: در این راستا به تمامی دستگاه‌های اجرایی تا روز شنبه مهلت داده شده است گزارشات نهایی عملکرد خود را ارایه کنند و روز یکشنبه پس از جمع بندی و صحت‌سنجی و طب مراحل قانونی، متخلفان به دستگاه قضایی برای برخورد معرفی خواهند شد.

رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس با اشاره به وضعیت آلودگی هوای کشور اظهار کرد: اعداد و ارقام کشته شدگان آلودگی هوا که توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود تنها مربوط به آلاینده ذرات معلق است و اگر سایر آلاینده‌های معیار را سنجش کنند،  این اعداد خیلی بیشتر خواهد بود.

رفیعی در پایان به مصرف مازوت در کشور اشاره کرد و گفت: در شش ماهه امسال به اندازه کل سال ۱۴۰۲ مازوت در کشور مصرف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha