• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403101208902
  • خبرنگار : 50976

معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی:

از ظرفیت‌ آموزش‌های قرآنی نونهالان استان فارس در سایر مناطق استفاده شود

از ظرفیت‌ آموزش‌های قرآنی نونهالان استان فارس در سایر مناطق استفاده شود

ایسنا/فارس معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی، استان فارس را دارای جایگاهی ویژه در آموزش‌ قرآن کریم به نونهالان و کودکان دانست و گفت: باید از ظرفیت‌های این استان در سایر مناطق نیز بهره برد.

جمال مقیمی امروز، ۱۲ دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی مسئولان کانون‌های خدمت رضوی فارس با مسئولان مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت با تشریح برنامه‌های ویژه مهدالرضا، شباب‌الرضا و ابناءالرضا اظهار کرد: آموزش قرآن کریم بخشی از برنامه‌های ترویج فرهنگ رضوی است که کودکان، نوجوانان و جوانان در قالب طرح‌های رضوی با فرهنگ قرآنی انس می‌گیرند و پرورش پیدا می‌کنند.

وی به تشریح برنامه‌های مهدالرضا پرداخت و گفت: این برنامه‌، ویژه یادگیری قرآن از طریق آموزش‌های نوین به فرزندان زیر ۶ سال و پیش‌دبستانی است. استان فارس جایگاه ویژه در آموزش‌ قرآن کریم به نونهالان و کودکان دارد و باید از ظرفیت‌های این استان در سایر مناطق نیز بهره برد.

معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی با اشاره به بخش‌هایی از فعالیت‌های قرآنی مهدالرضا تصریح کرد: با تأسیس کانون‌های خدمت رضوی در استان‌ها و به‌ویژه در فارس و شیراز کار بسیار بزرگی در بحث کلاس‌های مهدالرضا انجام شده و در واقع فارس باید الگوی کار سایر استان‌ها در بحث مهدالرضا باشد.

مقیمی با اشاره به اساس‌نامه مرکز قرآنی آستان قدس رضوی که توسط تولیت این آستان، ابلاغ شده است، افزود: باید تلاش کرد تا ترویج آموزش‌های قرآنی را در کل کشور و جهان اسلام به بالاترین حد توسعه دهیم، لذا بر ماست که به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که سطح این نوع فعالیت‌ها علمی و فراگیر شده و اجرای آن تسهیل شود.

وی اظهار امیدواری کرد که کانون تخصصی قرآنی مراکز استان‌ها به مراکز قرآن کریم آستان قدس تبدیل شوند. 

برنامه‌ریزی اصلی آموزش قرآن به روی کودکان باشد

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس نیز در این نشست، اظهار کرد: اصل خمیرمایه مجموعه کانون‌های خدمت رضوی در کشور و آستان قدس رضوی، قرآن کریم است، بنابراین سرمایه‌گذاری اصلی باید به روی آموزش کودکان باشد تا با الفبای قرآنی آشنا شوند. 

سردار جابر مهدیار ادامه داد: طرح‌های قرآنی مهدالرضا، شباب‌الرضا و ابناءالرضا کار بزرگ و آینده‌نگری خوبی است و باید تلاش کرد تا این طرح را به صورت الگو در سطح کشور گسترش داد.

 وی تصریح کرد: توسعه علوم قرآنی در بین کودکان و نوجوانان یکی از اهداف اصلی آستان قدس رضوی است که به‌طور جدی در تمامی شهرها و روستاهای استان فارس دنبال می‌شود.

ابوالفضل حسین‌پور، مسئول امور استان‌های مرکز قرآن کریم آستان قدس نیز در ادامه این نشست بخشی از اهداف طرح ملی تلاوت و شباب‌الرضا را تشریح کرد و گفت: برنامه‌ها شامل دوره‌های آموزشی، کارگاه‌های قرآنی و مسابقات مختلف است که با هدف ارتقاء سطح آگاهی و فهم قرآن کریم در میان نسل جوان طراحی شده‌اند. 

مهدی مقدم‌کیا، مسئول طرح ملی تلاوت شباب‌الرضا نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های قرآنی ارائه داد و با تشریح دستورالعمل اجرایی طرح شباب‌الرضا، بیان کرد: جوایز ارزشمندی برای حافظین و قاریان قرآن کریم این طرح ملی تلاوت، از جمله سفر به مشهد مقدس و سفرهای زیارتی و تفریحی در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، در سال جاری، کانون قرآنی خدمت رضوی استان فارس در بین سایر کانون‌های خدمت آستان رضوی کشور، رتبه اول را به خود اختصاص داد. 

در پایان این هم‌اندیشی نیز از پرچم قرآنی جدید جلسات تلاوت خانگی و سنتی رونمایی شد و احکام شباب‌الرضا که به امضای حجت‌الاسلام سید مسعود میریان، رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی رسیده بود، تقدیم ۲ نفر از مربیان قرآن از استان فارس شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha