«عباس دهقان» در گفتوگو با ایسنا، ضمن گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، در مورد ویژگیهای بارز این سرباز وطن، اظهار کرد: سردار سلیمانی دارای دو ویژگی ممتاز بود که همین دو شاخصه باعث شد که به چنین درجه از محبوبیت در دلها و قلب برسد.
وی در این باره به آیه ۶ سوره مریم اشاره و تصریح کرد: اخلاص در عمل به معنای تنها و تنها برای رضای خدا اقدام کردن و همچنین توکل به خدا و ائمه(ع)، دو ویژگی برجسته شهید دلها بود به نحوی که همه مردم ایران را اعم از حزباللهی و غیر حزباللهی را دلبستهی خود کرد.
این یادگار دوران دفاع مقدس گفت: سردار سلیمانی چهرهای بسیار معتقد به ولایت بود به نحوی که نقل است در مقطعی که تهاجم به ولایت فقیه شدید بود، ایشان فرموده بودند که من لباس پاسداری خود را درآورم و برای دفاع از ولایت وارد صحنه میشوم.
وی وصیت نامه حاج قاسم را دایرةالمعارف مختصری برای عاقبت به خیری خواند و گفت: قطعاً با اهتمام به جنبههای مختلف اشاره شده در این وصیتنامه، همانند خود حاج قاسم میتوان عاقبت به خیر شد.
دهقان به درجه شهادت نائل شدن سردار سلیمانی را همان عاقبت به خیری او خواند و تصریح کرد: شهادت مزد جهاد این بزرگ سرباز کشورمان بود؛ همان گونه که مقام معظم رهبری نیز زمانی که بالاترین درجه نظامی کشورمان یعنی درجه ذوالفقار را به ایشان اعطا کردند، فرمودند؛ «برادر بسیار عزیزمان آقای سلیمانی بارها، بارها، بارها جان خودشان را در معرض تهاجم دشمن قرار دادهاند، در راه خدا، برای خدا و مخلصاً لِلّه؛ و مجاهدت کردهاند. انشاءالله خدای متعال زندگی ایشان را با سعادت، و عاقبت ایشان را با شهادت قرار بدهد.»
وی به سخنان سردار سلیمانی درخصوص ولایت که فرمودند؛ والله والله والله از شئون عاقبت بخیری ارتباط قلبی با ولایت است، اشاره و بیان کرد: در وصیت نامه سردار دلها میخوانیم؛ «قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی (ص).»
این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: جمهوری اسلامی با رهنمودهای ولایت در اوج ناباوری دنیا در این کشور مستقر شده و طی سالهای طولانی بعد از ارتحال حضرت امام(ع) نیز مقام معظم رهبری به بهترین وجه این کشور را اداره کردهاند.
وی گفت: حاج قاسم در هر موضوعی که وارد شد و به دلیل این که نقطهی اتکایش خدا بود و اطلاعت محض از ولایت داشت، در همه آنها پیروز و موفق عمل میکرد.
وی به حضور موقع سردار سلیمانی در قائلههای مختلف اشاره و اظهار کرد: زمانی در کرمان به دنبال وقوع تصادفی، برخی عناصر فرصتطلب به دنبال ایجاد بحران در این شهر بودند؛ هنگامی که به حاج قاسم خبر دادند، ایشان با پای برهنه و سریعاً در صحنه حاضر شد و خیلی زود این قائله را پایان دادند در حالی که همان موضوع میتوانست کرما را به آتش بکشد.
دهقان با اشاره به شکل گیری لشکر قدرتمند ۴۱ ثارالله کرمان و روحیه سلحشوری بچههای کرمان در دوران دفاع مقدس، گفت: فرماندهی چنین لشکری را سردار سلیمانی هدایت میکرد که بارها و بارها در نبردها زخم به تن دیده بود و حتی یک بار به اسارت درآمده ولی ضمن گرفتن یک لودر از دشمن، از دست آنها فرار کرده بود.
وی به عملکرد لشکر ۴۱ ثارالله در صحنههای بسیار دشوار سالهای دفاع مقدس مانند عملیات کربلای ۴ اشاره کرد و گفت: در چنین عرصههای دشواری تنها کسانی پایدار خواهند ماند که دارای اعتقادی راسخ داشته باشند و پیروزی را فقط از آن خدا بدانند و حاج قاسم این چنین فرماندهی بود.
این همرزم سردار دلها با اشاره به اعتقاد و توکل سردار سلیمانی به ائمه معصومین(ع) به ویژه حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در عرصههای مختلف و بیان خاطراتی از فتح فاو، گفت: لشکر ۴۱ ثارالله کرمان، لشکر مخلصین و خوبان بود که میتوان برای هرکدام از آنها، کتابهای زیادی نوشت.
وی گفت: حاج قاسم وابسته به سمت فرماندهی لشکر نبود و هرگز به دنبال نشان دادن خود در عرصههای مختلف بود. او تلاش زیادی برای حفظ امنیت مردم و کشور داشت و قطعاً تا دچار ناامنی نشویم، قدردان این نعمت ارزشمند نخواهیم بود.
وی به ارتباط قلبی حاج قاسم با خانواده شهدا اشاره و اظهار کرد: حاج قاسم، سرباز خدا بود و خدا را باور داشت و بدون ترس در نقطه به نقطه کشورمان و بعدها در سپاه قدس برای حفظ امنیت مردم در میدان نبرد با دشمن حضور مییافت.
دهقان در پایان با ذکر روایتی از سردار شهید سلیمانی که میگفت؛ آری شهادت زیباست اما مثل مرد پای بیرق جمهوری اسلامی ایستادن از آن هم زیباتر است، خاطرنشان کرد: شهید بهشتی میفرمودند با تقدیم این همه شهید، حیف است که ما عاقبت به خیر نشویم و رمز عاقبت بخیری ما، داشتن بصیرت است و بصیرت نیز حرکت کردن در راستای رهنمودها و فرمایشات مقام معظم رهبری است که سنگ بنای مشروعیت و مقبولیت هر حرکت ما در این کشور است.
انتهای پیام
نظرات