• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403101208648
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

قائم‌مقام و معاون وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

سواحل مکران یکی از قطب‌های مهم گردشگری منطقه خواهد شد

سواحل مکران یکی از قطب‌های مهم گردشگری منطقه خواهد شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان قائم‌ مقام و معاون وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سواحل مَکُران و چابهار به عنوان مرکز بزرگترین بندر اقیانوسی ایران با توجه به نگاه ویژه مسوولان به ویژه سیاست‌ها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص توسعه دریامحور، در آینده‌ای نزدیک یکی از قطب‌های مهم گردشگری در ایران و کل منطقه خواهد شد.

علی دارابی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در چابهار اظهار کرد: بندر تاریخی تیس چابهار علاوه بر تجارت از قدیم دارای آثار باستانی و مهم و از نقاط گردشگری سیستان و بلوچستان و ایران محسوب می‌شود و قرار است در راستای توجه بیشتر به قدمت آن و توسعه دریا محور ثبت جهانی شود.

وی افزود: چابهار و کل منطقه سواحل مَکُران از قطب‌های مهم گردشگری در ایران خواهد شد و ما بندر تیس را با توجه به قدمت تاریخی و باستانی برای ثبت جهانی پیشنهاد کردیم.

قائم‌ مقام و معاون وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: چابهار در حال رشد و توسعه است و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبق برنامه ریزی ها و پیش بینی‌های انجام شده در برنامه هفتم توسعه باید تعداد موزه‌های کشور را از ۸۰۰ به یک هزار در کشور برساند.

وی بیان کرد: سالی ۱۰۰ هتل در ایران باید توسط بخش خصوصی ساخته شود و این امر با همکاری میراث فرهنگی و بخش خصوصی با تسهیل امورات اداری، بانکی و واگذاری تسهیلات محقق خواهد شد.

دارابی تاکید کرد: همچنین طبق این برنامه تعداد گردشگران به ۱۵ میلیون برسند تا شاهد توسعه بیشتر باشیم.

وی با اشاره به اینکه از موزه چابهار، ظرفیت های گردشگری و پایگاه میراث فرهنگی این شهرستان بازدید کردیم، تصریح کرد: چابهار برای توسعه بهتر در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیازمند توجه ویژه، تخصیص بودجه و تجهیزات است.

وی افزود: در نخستین همایش ملی بازخوانی تجارب حفاظت و مرمت در پایگاه های میراث ملی و جهانی فرصتی بی‌نظیر برای معرفی چابهار، بزرگترین بندر اقیانوسی کشور است و امیدوارم همه از زیبایی‌ها و ظرفیت‌های این سرزمین لذت ببرید و با فرهنگ و تاریخ غنی آن آشنا شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha