حجت الاسلام غلامرضا دهقان امروز در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاش اظهار کرد: یکی از مصادیق مهم امر به معروف و نهی از منکر اهمیت دادن به جهاد تبیین و روشنگری، بصیرت افزایی، آگاه سازی، دشمن شناسی و گام برداشتن در مسیر انقلاب و تقویت جبهه مقاومت است.
امام جمعه خاش بیان کرد: در کشورهای همجوار ایران و منطقه خاورمیانه شاهد وقوع برخی اتفاقات بودهایم، بنابراین هوشیاری و آگاهی در ارتباط با شناخت تهدیدات دشمنان ضروری است.
حجت الاسلام دهقان ادامه داد: حفظ عفاف و حجاب و رعایت احکام شرعی و دینی یک ضرورت اجتناب ناپذیر در جامعه به شمار می رود که الحمدلله در این منطقه کمتر با این گونه آسیب ها مواجه هستیم.
وی با تاکید بر مقوله مبارزه با گرانی ها و مشکلات ارزی، ناهنجاریهای اجتماعی و اقتصادی، اظهار کرد: حضور اتباع بیگانه و غیرمجاز و قاچاق انسان یک آسیب در شهرستان بوده و برای مقابله با این معضل اقدامات لازم صورت گیرد.
مولوی عبدالستار حسین زهی امام جمعه اهل سنت خاش نیز با اشاره به اینکه در قرآن کریم به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شده است، گفت: بالاترین خیر نفع رسانی به مردم، گام برداشتن برای حل مشکلات و دغدغه های مردم است.
وی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر متعلق به یک روز و هفته نیست، بلکه در تمام لحظات باید اهمیت آن تبیین بشود و تمام اقشار جامعه اعم از علما، مسوولان و ناهیان منکر و دعوتگران برای تحقق این امر مهم سهیم باشند.
مولوی حسین زهی ادامه داد: ورود گروهک های خرابکار و شرور و نیز تبلیغ کنندگان بی حجابی را باید جدی بگیریم، زیرا این مقوله ها تهدید و آسیبی جدی به شمار می روند و این آسیب ها را در عروسیها و نیز پرونده های مربوط به سرقت، ناامنی و ناهنجاریهای اجتماعی می بینیم، بنابراین گام برداشتن برای مقابله با بیکاری و استفاده بهینه از مرز و رونق دادن اشتغال باید در اولویت باشد.
امام جمعه اهل سنت خاش بیان کرد: پخش جامع و کامل خطبه های نمازهای جمعه و برنامه های اهل سنت در صدا و سیما و بهره گیری از ظرفیتهای علما و اندیشمندان اهل سنت در موضوع امر به معروف و نهی از منکر مطالبه جدی علما و جامعه اهل سنت است و بایستی به این مهم توجه شود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد مالدار فرمانده سپاه خاش نیز با گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان و پاسداشت هفته بصیرت گفت: در مجموعه سپاه شهرستان برنامه های متنوع فرهنگی و اجتماعی در ۶۰ جبهه مختلف در مقوله امر به معروف و نهی از منکر برنامه شده است.
وی اظهارکرد: تذکر لسانی و تشکیل کارگروه ها در جهت رفع مشکلات و آسیب ها و پیگیری مطالبات مردمی، آموزش و توانمندسازی گروههای تذکر لسانی و استفاده از توان مربیان و آمران به معروف و نهی از منکر، توجه به مقوله های آموزشی و برپایی کارگاه و تولید محتوا و نشر در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با موضوع عفاف و حجاب و مصرف انرژی، بصیرتی، جهاد تبیین و غیره در اولویت بوده است.
محسن اکبری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به اینکه مطالبه گری و رسیدگی به مشکلات مردم مهمترین نیاز و اولویت در ستاد به شمار می رود، گفت: در دستگاههای اجرایی و خدمات رسان، دانشگاهها نهادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی باید به مقوله دعوت و ارشاد و رسیدگی به مطالبات و دغدغههای مردمی توجه شود.
وی با بیان اینکه بالاترین معروف در سیستان و بلوچستان تقویت وحدت و یکپارچگی است، اظهار کرد: بهره گرفتن از ظرفیتهای داخلی برای خدمت رسانی به مردم، جهاد تبیین، تقویت وحدت و همگرایی در جامعه، برپایی نشست های روشنگری و بصیرت افزایی مهمترین نیاز جامعه به شمار می رود.
اکبری ادامه داد: نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی و سایر دستگاه های فرهنگی و اجتماعی اقدامات مثبتی را برای رفع مشکلات و معضلات انجام دادهاند، اما پرداختن به علم، آموزش و مباحث اجتماعی، آیین های عروسی و غیره مهم به نظر می رسد.
وی اظهارکرد: در کارگروه ها و ستادهای امر به معروف و نهی از منکر هر شهرستان و منطقه باید به صورت حداقلی یک منکر کم و یک معروف اضافه شود، هر چه شاهد برجستگی در معروفات باشیم، قطعاً جامعه ای ایده آل خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات