سارا جمشیدی سه شنبه شب ۱۱ دی ماه ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران، افزود: استان یکی از بهترین آبهای کشور را به لحاظ کیفیت دارد.
وی اظهار کرد: تعدد شکستگیها میتواند افزایش آلودگی را داشته باشد، اما در زمان شکستگی عموماً تا زمان ترمیم آب، شبکه قطع میشود.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه با تمام چالشها، سعی کردیم مطلوبیت آبی حفظ شود، خاطرنشان کرد: برنامه ما حرکت به سمت استانداردهای بین المللی است.
جمشیدی با بیان اینکه افزایش قیمت مواد گند زدا را شاهدیم، تصریح کرد: قیمت هر کیلو کلر با افزایش دلار رشد کرده است.
وی از وجود ۸ چاه آب در منطقه تنگ کناره یاسوج خبر داد و عنوان کرد: همجواری این چاهها با سایت دفن زباله دوپشته دهستان دشتروم از توابع شهرستان بویراحمد را داریم و این منطقه یک تلمبار غیربهداشتی است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبفا کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فرآیند انتقال به مخازن و کلر زنی آب انتقالی چاههای دوپشته دشتروم شهرستان بویراحمد ادامه داد: آب این چاهها دارای سلامت است و نظارت بر کیفیت نیز انجام میشود.
جمشیدی دوپشته دشتروم و کشتارگاه یاسوج را به عنوان تهدیداتی برای سلامت آب عنوان و تأکید کرد: با وجود این چالشها، نظارت مستمر بر سلامت آب انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در بحث روستایی باید تقویت دستگاههای گند زدایی را داشته باشیم، تصریح کرد: در بحث روستاهای خارج از پوشش، آب و فاضلاب وظیفه پوشش ندارد.
به گزارش ایسنا، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مطلوبیت میکروبی در سطح شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد ۹۸.۵ درصد است و این میزان در روستاهای این استان ۹۳ درصد است.
انتهای پیام
نظرات