دکتر عصمت حیدری در گفت وگو باخبرنگار ایسنا گفت: در پی گزارش مردمی، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از کارگاه مذکور بازدید کرد و با توجه عدم رعایت موازین بهداشتی، نواقص و تخلفات متعدد از جمله آمادهسازی مواد غذایی در محل مسکونی و فاقد مجوز، بهکارگیری اتباع خارجی در آمادهسازی مواد اولیه، با دستور دادستان شهرستان و همکاری نیروی انتظامی، واحد متخلف پلمب شد.
وی بر لزوم ارتقاء سطح آگاهی شهروندان در خصوص بهداشت مواد غذایی تأکید کرد و افزود: رعایت موازین بهداشت در تمامی واحدهای صنفی بهویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است و لازم است مواد اولیه در محل مناسب بهداشتی و توسط کارکنانی که کارت سلامت از طرف مرکز بهداشت شهرستان برای آنها صادرشده است، تهیه گردد.
دکتر حیدری تأکید کرد: رعایت اصول بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ضروری و حیاتی است. ازآنجاییکه دستفروشان مواد غذایی به دلیل نداشتن مجوز فعالیت؛ نحوه تأمین مواد اولیه، شیوه طبخ و نگهداری مواد غذایی توسط آنها قابل پایش و نظارت نمیباشد از شهروندان خواست مواد غذایی را از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهداشتی و دارای مجوز تهیه نمایند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار کرد: با دستور و در معیت دادستان شهرستان، شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی با حضور در محل، این مکان غیربهداشتی پلمب گردید و دستور خروج اتباع بیگانه که فاقد مجوز اقامت بودند به خارج از شهرستان توسط ایشان صادر شد.
دکتر حیدری خاطرنشان کرد: مردم شریف در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۹۰ که بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای شهروندان در خصوص هرگونه تخلف بهداشتی است تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات