به گزارش ایسنا، وزارت خارجه فرانسه با صدور بیانیهای اعلام کرد که این کشور عملیات نظامی و حملات علیه شماری از بیمارستانهای نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی بهویژه بیمارستان «کمال عدوان» را که در حال حاضر از چرخه خدمترسانی خارج شده است را محکوم میکند.
بر اساس گزارش الیوم السایع، وزارت خارجه فرانسه در بیانیه مذکور نگرانی خود را نسبت به بازداشت بیماران، کادر درمان و «حسام ابو صفیه» رئیس بیمارستان «کمال عدوان» توسط رژیم صهیونیستی ابراز کرد.
این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد فرانسه به رژیم صهیونیستی یادآوری میکند که به قوانین بینالمللی و قوانین بشردوستانه در رابطه با حفاظت از زیرساختهای بیمارستانی پایبند باشد.
وزارت خارجه فرانسه در خصوص اوضاع انسانی اضطراری در نوار غزه تاکید کرد وضعیتی که غیرنظامیان از بازه زمانی طولانی در غزه با آن دست و پنجه نرم میکنند، «غیرقابل قبول» است.
این وزارتخانه در پایان از تمامی طرفها درخواست کرد تا بدون هیچگونه تاخیری و در اسرعوقت با هدف دستیابی به توافق آتشبس فوری و دائمی مذاکره کرده زیرا که این امر به تنهایی اجازه ورود مقادیر زیادی از کمکهای بشردوستانه از طریق تمامی گذرگاهها به نوار غزه را میدهد و منجر به آزادی همه اسرا و حفاظت از تمامی غیرنظامیان میشود.
آخرین حمله رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه به روز جمعه بازمیگردد؛ اشغالگران صهیونیست به بیمارستان «کمال عدوان» یورش برده و اقدام به آتش زدن آن، خارج کردن این بیمارستان از چرخه خدمترسانی و بازداشت بیش از ۳۵۰ تن از داخل آن کردند که در میان آنها کادر درمان، مجروحان، بیماران و «حسام ابو صفیه» مدیر این بیمارستان نیز وجود دارد.
پیشتر شبکه «سیانان» به نقل از برخی اسرایی که آزاد شدهاند، گزارش داد که صهیونیستها حسام ابو صفیه، مدیر بیمارستان «کمال عدوان» را در زندان «سدی تیمان» واقع در صحرای «النقب» در نزدیکی مرزهای غزه بازداشت کردهاند.
پیشتر شاهدان عینی اعلام کردند، نیروهای اشغالگر ابتدا دکتر ابو صفیه را احضار کردند و او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند. همچنین به وی دستور دادند بیمارستان را تخلیه کرده و تنها ۲۵ نفر از کادر پزشکی در آن باقی بمانند.
از زمان حمله ارتش رژیم صهیونیستی به استان شمالی نوار غزه در پنجم اکتبر، همزمان با محاصره نظامی، بیمارستان «کمال عدوان» مورد حمله موشکی و توپخانهای قرار گرفت. یک مقام پزشکی گفته است که ارتش رژیم صهیونیستی با آن به عنوان یک «هدف نظامی» برخورد میکند.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۵۲ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن دو قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات