• دوشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403101007578
  • منبع : نمایندگی گیلان

استاندار گیلان:

مسکن ملی به سرنوشت مسکن مهر دچار نشود

مسکن ملی به سرنوشت مسکن مهر دچار نشود

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، با تاکید بر اینکه طولانی شدن زمان احداث مسکن ملی، فشار اقتصادی مضاعف بر اقشار آسیب پذیر تحمیل می کند، گفت: بانک‌های عامل بعضا در اعطای تسهیلات به کندی عمل می‌کنند و اگر فکری عاجل برای مسکن ملی نشود، مسکن ملی نیز به سرنوشت مسکن مهر دچار می شود.

هادی حق شناس امروز، ۱۰ دی ماه در شورای عالی مسکن که به ریاست رئیس جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور برگزار شد، با بیان اینکه اگر فکری عاجل برای مسکن ملی نشود، مسکن ملی نیز به سرنوشت مسکن مهر دچار می شود، افزود: به طول انجامیدن زمان اجرای پروژه های مسکن ملی به دلایل مختلف از جمله تاخیر در اعطای تسهیلات از سوی بانک ها موجب افزایش هزینه تمام شده احداث مسکن و فشار به متقاضیان می شود.

وی با اشاره به متفاوت بودن هزینه تولید مسکن در هر استان با توجه به اقلیم و شرایط خاص آن استان،  گفت: استفاده از سقف های شیروانی و استحکام بستر احداث موجب افزایش هزینه ساخت مسکن در استان های شمالی می شود در حالی که سایر استان‌های کشور دارای چنین مشکلاتی نیستند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم افزایش میزان تسهیلات ساخت مسکن متناسب با شرایط استان های شمالی، خاطرنشان کرد: بانک‌های عامل بعضا در اعطای تسهیلات به کندی عمل می‌کنند، از این رو از تمامی بانک‌ها درخواست داریم نسبت به پرداخت سهم تسهیلات متقاضیان در اسرع وقت اقدام کنند.

حق‌شناس با بیان اینکه ۱۲۳ هزار متقاضی در طرح نهضت ملی مسکن در گیلان ثبت نام کردند، تصریح کرد: از این میزان تنها ۲۰ درصد حائز شرایط دریافت مسکن ملی بودند.

وی با تاکید بر تسریع در اعطای تسهیلات به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، افزود: در این میان تنها دو بانک در اعطای تسهیلات مسکن به متقاضیان خوب عمل کرده اند و در سایر بانک ها با وجود اینکه آورده بانکی تامین شده است، اما به مرحله پرداخت تسهیلات نرسیده اند.

نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: مطمئنا از مشکلات اعتباری بانک ها مطلعیم، اما اگر این تسهیلات هرچه زودتر به متقاضیان پرداخت نشود، با توجه به طولانی شدن زمان اجرای پروژه بر هزینه تمام شده تولید مسکن افزوده شده و همین موضوع هزینه مضاعفی را بر بانک ها تحمیل می کند.

حق شناس با اشاره به اینکه کسانی که در مسکن ملی ثبت نام کرده اند عمدتا در زمره سه دهک پایین اقتصادی قرار دارند، اظهار کرد: اگر هرچه سریعتر نسبت به پرداخت تسهیلات و تکمیل پروژه های احداث مسکن ملی اقدام نشود، فشار مضاعف اقتصادی به این اقشار آسیب پذیر وارد می شود.

وی با بیان اینکه فشار اقتصادی به دهک های پایین تبعات اجتماعی  را در پی خواهد داشت، عنوان کرد: باید هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف متقاضیان مسکن ملی اقدام شود و اگر اعطای تسهیلات به افرادی که تاکنون به بانک ها معرفی شده اند، انجام شود، علاوه بر کاهش هزینه تمام شده تولید مسکن از تحمیل بار تورمی اضافه به اقتصاد کشور جلوگیری می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۰۷:۴۸

سال ۱۴۰۰ مسکن ملی پرند تهران ثبت نام کردیم با اینکه واجد شرایطیم تایید نهایی شدیم ولی تا الان حتی تشکیل پرونده و حساب باز نکردن برامون هربار شرکت عمران پرند پیگیر شدیم میگن اول باید تامین زمین بشه جلوی سیستم تشکیل پرونده باز بشه ما پدرمون فوت کرده