• دوشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403101007276
  • خبرنگار : 50356

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی:

عملکرد بیمه در خراسان رضوی از میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد

عملکرد بیمه در خراسان رضوی از میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: ضریب نفوذ بیمه در کشور در سال ۱۴۰۱ عدد ۱.۸۲ و در سال ۱۴۰۲ عدد ۲.۱۴ بود؛ ضریب نفوذ بیمه در خراسان رضوی در سال گذشته ۲.۴ بود که از متوسط کشور وضعیت بهتری دارد.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نقش صنعت بیمه در توسعه اقتصادی بی‌بدیل بوده و این صنعت به توسعه کسب و کار، تجارت، کشاورزی، گردشگری و ... در کشور کمک می‌کند. در صنعت بیمه با دنیا فاصله داریم اما خراسان رضوی نسبت به میانگین کشوری عملکرد بهتری دارد.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور به عنوان شاخص اصلی عملکرد بیمه عنوان می‌شود، افزود: ضریب نفوذ بیمه در کشور در سال ۱۴۰۱ عدد ۱.۸۲ و در سال ۱۴۰۲ عدد ۲.۱۴ بود؛ ضریب نفوذ بیمه در خراسان رضوی در سال گذشته ۲.۴ بود که از متوسط کشور وضعیت بهتری دارد. آمادگی داریم برای حل مشکلات صنعت بیمه در استان حمایت‌های لازم را انجام دهیم تا  ضریب نفوذ بیمه بهبود پیدا کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تصریح کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی با مشارکت در تنظیم و اجرای سیاست‌های اقتصادی و مالی کشور نقش راهبردی و بی‌بدیلی را در امور مهم و کلیدی توسعه‌ای کشور ایفا می‌کند؛ در این راستا وزیر اقتصاد طی مکاتبه‌ای با استانداران علاوه بر انجام تکالیف در حوزه‌های مذکور در سطح استان، اعمال نمایندگی از طرف خود در حوزه وظایف ادارات کل امور اقتصادی ودارایی، مسئولیت ریاست شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه و همچنین وظیفه نمایندگی وزارت امور اقتصادی و دارایی در مجامع، شوراها، کمیسیون‌ها و کارگروه‌های تخصصی را برعهده مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها قرار داده است.

حسینی در رابطه با وظایف مدیران‌کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها ادامه داد: راهبری موضوعات مرتبط با سرمایه‌گذاری خارجی، تسهیلات مرتبط با تبصره ۱۸ قانون بودجه، اقدامات مرتبط با بهبود فضای کسب‌وکار، اعمال نظارت مالی بر هزینه کرد دستگاه‌های اجرایی و خزانه‌داری، راهبری امور کلان مربوط به مالیات، گمرک، جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، صنعت بیمه، بازار سرمایه، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، صندوق بیمه حوادث طبیعی، مجامع شرکت‌های دولتی، مبارزه با پولشویی و نظارت بر رعایت قوانین و مقررات از سوی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری به ویژه بانک‌های دولتی از جمله وظایف مدیران‌کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها است.

وی اضافه کرد: علاوه بر موارد فوق، مدیران‌کل امور اقتصادی و دارایی موظف به حضور موثر و فعال در جلسات روسای دستگاه‌های ملی زیر مجموعه وزارت اقتصاد با مقامات استانی از جمله استانداران و نیز مشارکت در جلسات تصمیم‌گیری ناظر به توابع وزارتخانه مذکور و همچنین بازدید از واحدهای تابعه استانی به عنوان نماینده وزیر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha