محسن فتحی امروز دوشنبه (۱۰ دی) در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کردستان، اظهار کرد: مردم کردستان نوعی حس تبعیض احساس میکنند کە ناشی از عدم سرمایەگذاری از سوی دولت مرکزی و رفع این مشکل نیازمند سرمایەگذاری بیشتر در استان است.
وی عنوان کرد: کردستان بە لحاظ شاخص اشتغال، هموارە جزء استانهای آخر کشور بودە و میطلبد کە برای فارغالتحصیلان مستعد و دارای مهارت، شغل پایدار ایجاد شود، زیرا با ایجاد شغل تمایل بە ازدواج بیشتر شده و با ازدواج جوانان درصد فرزندآوری نیز افزایش پیدا میکند کە همە این مؤلفەها در حوزە تحقق سیاست جوانی جمعیت تاثیرگذار است.
فتحی ادامە داد: کردستان از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار است، برای مثال دیواندرە قطب دامداری غرب کشور است کە میطلبد یک کارخانە لبنیات و صنایع تبدیلی در این شهرستان با هدف تحقق بخشیدن به اشتغال پایدار ایجاد شود، زیرا اشتغال پایدار سبب ایجاد امنیت پایدار در استان خواهد شد.
وی افزود: در استان کردستان، دانشکدە داروسازی داریم کە با توجە بە مرز مشترک ما با کشور عراق ایجاد یک کارخانە داروسازی میتواند در توسعە و ایجاد اشتغال استان مؤثر باشد.
فتحی ایجاد صنایع تبدیلی در استان را یک گام موثر در راستای ایجاد توسعە پایدار در کشور دانست و ادامە داد: باید بە مناطق مرزی کە کمتر توسعە یافتە هستند، نگاە ویژەای داشتە باشیم، زیرا این نگاە ویژە میتواند منجر بە ایجاد امنیت و توسعە پایدار در مناطق مرزی شود.
انتهای پیام
نظرات