دکتر «محمدهادی فرحزادی» در این باره گفت: متاسفانه استان یزد ۱۴ روزی است که وارد پیک اول آنفلوآنزا شده و از ابتدای سال تاکنون ۲۰ مورد فوتی ابتلا به آنفلوآنزا در گروههای پرخطر ثبت شده است.
وی ادامه داد: افراد در معرض خطر مانند سالمندان، زنان باردار، کودکان، افراد دارای بیماریهای زمینهای و کسانی که ضعف سیستم ایمنی در بدن دارند بیشتر باید رعایت کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در خصوص علائم این بیماری گفت: علائم بیماری آنفلوآنزا از خفیف تا شدید متغیر است و اغلب شامل تب، آبریزش بینی، گلودرد، درد عضلانی، سردرد، سرفه و خستگی است.
دکتر فرحزادی گفت: از ابتدای سال تاکنون از ۱۰ هزار مراجعه کننده با علائم تنفسی، نمونهگیری انجام شده که از این تعداد ۹۰۰ مورد آنفلوآنزای مثبت شناسایی شده است.
وی با توصیه به مردم درباره دوری از حضور در اجتماع ها، گفت: فرد بیمار باید حتی الامکان ماسک بزند و هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان خود را بگیرد و همچنین افرادی که بیماریهای زمینهای دارند باید با رعایت قواعد مربوط به بیماریهای عفونی نظیر شستن دستها از حضور در تجمعهایی که عفونتهای تنفسی دارند، اجتناب کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی ادامه داد: این بیماری از طریق انتقال ویروس آنفلوآنزا در ترشحات تنفسی، از فردی به فرد دیگر با عطسه، سرفه، صحبت کردن و حتی لمس کردن اشیا منتقل میشود و تنها بودن در یک محیط بسته با افراد بیمار برای انتقال بیماری کافی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد، افرادی که دارای علائم تنفسی هستند علاوه بر بیمارستان دولتی میتوانند به مراکز خدمات جامع سلامت در سطح شهر مراجعه نمایند.
انتهای پیام
نظرات